Ali obstaja predplačniški paket

pikapoka07

Pripravnik
6. dec 2013
215
4
18
Še ena zadeva, Mobi nima avtomatskega mesečnega podaljšanja paketa ali ne najdem? To bo dealbreaker pri mojih, ker to vedno pozabijo.

Recimo da limit za podatke lahko dam na 0, klici bodo pa še vedno jemali dobroimetje.
Avtomatsko se podaljšuje - če imaš Mobi A/B/C, se enote na 30 dni nalagajo, dokler je stanje na računu. S tem se tudi veljavnost avtomatsko podaljša.
Avtomatsko se podaljšuje veljavnost na računu, če imaš samo dobroimetje brez enot, vsakih 90 dni, cena je 1 EUR neki.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
520
74
28
širne planjave Dolenjske
Še ena zadeva, Mobi nima avtomatskega mesečnega podaljšanja paketa ali ne najdem? To bo dealbreaker pri mojih, ker to vedno pozabijo.

Recimo da limit za podatke lahko dam na 0, klici bodo pa še vedno jemali dobroimetje.
Mobi ima avtomatsko podaljšanje mobi računa oz. paketa, potrebno je imeti stanje na Mobi računu. Pomeni, kupiš vrednostnico 10+10 v Sparu ali Telekom centru, naložiš na račun in dokler imaš stanje, se podaljšuje veljavnost Mobi računa (na 90 dni).

Kot Mobi uporabnik, si lahko tudi:
- izbereš Moja številka Mobi, katero kličeš brezplačno.
- aktiviraš plačevanje preko Pay365 ali Mobižepnine (za otroke, starejše)
- kor naročnik lahko določiš, katera Mobi številka te kliče brezplačno in plačaš klic na svojem računu. Storitev Plačaj zame (si lahko izbereš do dva sponzorja) :)
- tebi lahko naročnik tudi Deli GB, pomeni da porabljaš pridobljene GB

Drugače pa ti vse piše tukaj, pa si poglej in izkoristi.

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.572
1.740
113
Saj prebral sem vse pa ne najdem. Sprašujem za ta del:

"Avtomatsko se podaljšuje - če imaš Mobi A/B/C, se enote na 30 dni nalagajo"

Torej paket Mobi A z avtomatskim mesečnim podaljšanjem. Eni pravite da je, eni da ni in je potrebno vsak mesec ročno aktivirati.

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
520
74
28
širne planjave Dolenjske
Tole je objavljeno na spletu in drži, mam jest aktivirano za nekaj številk in vsak mesec se podaljša paket Mobi A. Seveda je dovolj sredstev na računu.
1737448546170.png

• Všeč mi je
Reactions: delavec44

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.572
1.740
113
Zgleda je privzeto podaljševanje paketa, sem vprašal na spletnem pogovoru. Zato tudi piše:

• Za vklop
    MOBI A
  • Za izklop
    MOBI A NE