Ali obstaja kaj novejšega od Igo MyWay 8.4.2.13924

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Citat:
Uporabnik Shando pravi:
Citat:
Uporabnik ecan pravi:
Kot vidiš iz priloženega, da obstaja tudi št. 35
Saj ti verjamem - ampak zakaj jo potem ne pokaže meni, če govoriva o isti karti 2011.7 (110815) ?

Seveda govoriva o isti karti Monolit 2011.7. Problem je začel zanimati tudi mene. Ker imam poleg Prima 2.0 naložen

tudi Igo835 sem poizkušal najti omenjeni naslov tukaj. Seveda ga nisem našel. Pri iskanju iz Poi podatkov kjer imam

naložen Poi s kraji, ulicami in številkami v Sloveniji, podobno kot v telefonskem imeniku.pa je bila omenjena številka.

Sedaj mi je bilo jasno, da Primo 2.0 verjetno išče podatke iz karte in Poi datoteke tako da sem lahko takoj prišel do tega naslova.

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
Zahvaljujem se vsem, ki so mi kakor koli pomagali pri boljšemu razumevanju iGO ''pašnikov'' kartografije.
cheer.gif

Koliko me *****, da mi gocleverova navigacija ni znala poiskati želeni naslov, več me *****, da me je po poti nehala voditi. Ali ima kdo kakšne izkušnje s goclever navigacijami. Za mene itak ni problem imam inštaliranega garmina na mobitelu, ki brez problema deluje, nočem gledati tega go sranja pred seboj, če bi mi v tujini nagajala tako kot prejšnjič bi jo kar vrgel čez okno.

Danes sem na tablični računalnik 10'' inštaliral iGOMyWay_v8.4.3 v startu mi začne iskat satelite, ker jih ne najde v zaprtemu prostoru mi ostane prazna stran moram se vrnut v prejšni meni, šele takrat mi prikaže startno aplikacijo. Naj povem, da tablica ni bila nikoli registrirana pri sateliti.

Sprašujem ali mi kaj pomaga, če odzunaj na prostem poskusim večkrat izkati naslove, da se nekak registriram pri sateliti. Ponavlja se enak problem ko s Primo, tablica nezna start prebrati oz, svoj položaj.

mosfet

Pripravnik
24. apr 2012
127
0
16
iGOMyWay_v8.4.3 na tablici odlično deluje izbral sem rezolucijo 800_480, samo še sprobam na poti kako deluje.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ali se kaj ve, bo mogoče kdaj na voljo IGO Primo za Android, ker zgleda, če bom hotel zamenjat prastar windows 6.5 phone s kakšnim drugim ne okenskim, bom moral iti na Iphona, za katerega pa je Primo na voljo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Že dolgo vsi čakamo ali na Primo ali pa na Garmin za Android,pa nas žal ne upoštevajo.
Sicer so za Garmin rekli,da bi naj v letošnjem letu naredili aplikacijo za Android,za Primo pa žal ni še nikakršnega podatka,če bo na voljo za android.

Podobne teme