Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Glede na temo, na katero si mislil, ti lahko povem, da jaz že ne bi pustila, da mi moj izbere pralni stroj. Prvič pere ne, torej o nekih izkušnjah kaj je važno in kaj ne, sploh ne more govoriti. Drugič vsak moški itak misli, da ni drugega važno kot število programov. Ta bolj odgovorni pa še to, da ima 5 let garancije. Tle se pa neha... Očitno je pa res, da se moški štulijo zraven, ker drugače proizvajalci ne bi tinte izgubljali s pisanjem vseh tistih programov gor na mašino, pa ne bi tekmovali v obratih pri centrifugah in podobnih kretenizmih, ki so važni toliko kot lanski sneg...
Če moški pri teh zadevah pogleda še kaj več in ve, da je pomembno tudi kaj drugega, je pa to redkost. tako kot so redke ženske, ki bi bolje izbrale kosilnico, motorko ipd. Obstajajo, ampak na splošno gre pač prej za izjemo kot pravilo.
Hehe zdaj si to ravno tako napisala kot da vsake 3 leta menjaš pralni stroj in imaš strašne izkušnje s pralnimi stroji. Seveda jih nimaš, dejansko si verjetno do zdaj menjala 2 Gorenje pralna stroja in je to to. Programi? Ne me zajebavat, osnovi modeli imajo 3/4 vseh programov, srednji višji razred in gor pa ostalih četrt zraven, ti pa verjetno uporabljaš 3 programe vsega skupaj tako kot 90% žensk. Skratka kljub temu da jaz ne perem upam stavit da imam več pojma o pralnih strojih kot ti. Verjetno sploh ne veš na kakšne tehnologije vse obstajajo stroji. Verjetno poznaš pralni stroj ki pere na paro npr. od Samsunga? Ter da obstajajo tudi inverterski motorji? Ter da obstaja pri Miletu patentiran satast boben ki ne uničuje "v takšni meri" oblačil kot klasičen beko/gorenje ki imata vse programe ki jih ti potrebuješ