Ali kaj ...?

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
, kaka 2 meseca nazaj pa sem pobral tablico, ki je ležala na sredi ceste in jo nesel na policijo.
.

Kakšen je postopek sedaj?

Ko sem to storil par let nazaj, so me popisali kot da sem kriminalec.
bonk.gif

prideš na policijo pa te gleda kot da si jo spizdil, te sprašuje kot največjega kriminalca kje si to "našel" ali kje je tablica "ležala". potem neke papirje izpolnjuje in ti da za podpisat kot največjemu kriminalcu predn pride na odstrel....

jaz če še kako najdem, je definitivno ne nesem več nazaj.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
1. Vedno (na kakšnih takšnih cestah tudi sam odstranim...)
2. Vedno, ko določena stvar predstavlja nevarnost za ostale voznike (nazadnje poklical, ko sta se dva "poljubčkala" na avtocesti in sta avtomobila parkirala kar na prehitevalnem pasu.
3. še nisem bil v takšni situaciji

Ko pa kličem, sem pa vedno presenečen nad tem, da še ni nihče poklical...

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Podobno izkusnjo sem tudi sam imel. Bom pa se vedno nazaj nesel, ker lastniku prihranis obcutno vec sranja.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.065
5.650
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Nazadne 113 k sta dva modela eno babo u BTC naložila u gepek
13.gif
13.gif

Daj mal povej kaj je blo pol, če si kaj izvedu.

Ene mal več kt pou leta nazai pr hali A tazadn stranski izhod pr kratochwillu......2 brazilca v trenirkah pa ena bejba.......stojijo pred belim golfom3 (mal stunan....lexsuske uzad) pa se neki menjo.....Predvidevam da je bla kaka prodajalka iz štacune kake k so ene 2-3 minute se še menl pa kadil tm pred vhodom....hala A se je že zapirala tko da nas je blo sam še par na parkingu....mi2 s kolegico se lih pokava v avto pa mečeva pač kar sva kupila na zadnje zice...pol pa sam akcija.....una 2 modela sam na uno žensko pa bum u gepek pa na pouno spizdit iz parkinga ( še mal sta jo levo desno razmetala k sta spelala)
13.gif

Do kratochwilla sm jima še slediu pol pa sam na prvi parking pa poklicu pač kaj se je zgodl pač povem celo zgodbo kolkr sm jo uspel vidt z "levim" učem ( vmes sm se še menu s kolegico pa metu stvari na zadje zice). Se peleva pol po klicu s kolegico na kavo je že pr Harvey Normanu octavija z lučkami pičila nvia Fuđine
rolleyes-1.gif
Pač zapomnu sm si del tablce pa opisu sm golfa

In pol smo se še dobil po kavi z škifi in sm podau zgodbo še v pisni obliki...šla sta še do varnostnikov po posnetke iz parkinga (hvalabogu je tm vse sneman)......pol pa nč!

čez 3 dni sm pa ta taisti golf3 vidu lih u siesti u črnučah k sm hotu it na kavo (tablca...mislm del je biu taprav....opis barve, luči tud) tko da dvomm da ju niso dubl....sm se raj sam obrnu pa šu drugam! Upam da sta se dva brazilca sam mal zajebavala z kako punčaro......upam!!! Ker vidt ni blo fajn......pa tud "akcija" ni bla lih zajebancija....jo nista nč na nežno u avto položila.....tko az vrat pa zlomt kičmo pa bum not
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Zakaj pa enkrat kličeš 112 in drugič 113?

Ker so 112 so gasilci, reševalci in ostale službe nujne pomoči
Ker so 113 policija

Če boš recimo klical na 113 in povedal da gori te bo stric na OKC skoraj ziher prevezal stricu na 112 ReCo pa boš še 1x mogel vse povedat in dragocene minute gredo.

Na kratko če je nesreča, požar, ovira na cesti 112, če pa je poškodba na parkirišču, nori kolesarji na AC pa 113

P.S.
Ja skoraj vedno pokličem, če vidim, da je kaj hudo narobe na cesti npr nora kolesarja na AC kličem 113, eden ki vijuga levo in desno kličem 113, če avto gori kličem 112 in vzamem gasilni aparat (razen če je na drugi strani AC samo pokličem za vsak slučaj, če še ne vejo) pa za kakšno povoženo srno sem že tudi klical za žabe in ježe pa ne.

Nazadnje urejeno: