Ali bistveno več fukate, odkar ste na facebooku?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Eni fookajo s fake profili
crazy1.gif

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
sami luzerji ste tu gor. kakšen asocialnež moraš to bit, da maš manj kot jurja frendov na fb? greste sploh kdaj ven iz stanovanja?

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Facebook?
bonk.gif

1045466-Fejsfuk_nateg.jpg

Priponke

• 1045466-Fejsfuk_nateg.jpg
    1045466-Fejsfuk_nateg.jpg
    47,1 KB · Ogledi: 197
Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pol nekih delno zasebnih slik nimaš na FB?

sicer kaj bi te spraševal, ti itak nimaš zasebnosti
wink-1.gif

Če je delno zasebna slika kako skačem s pomola v vodo, imam.

Če pa je delno zasebna slika kako se z mojo cartama pred televizorjem, pol pa nimam.

In nevem zakaj bi mogo met zasebnost na FB, ko ti ni se ne logiras in si na zasebnem, sej pa mi noben ne vidi v splanico
če je moj prijatelj na FB, ko ti pa je pa se logiras in debatiras.

Sej pa če si na FB še ne pomeni da vsi vedo kdaj greš nabijat staro in kok dnarja si včeraj zgubil v kazinoju in zakaj
si v onem najtklubu od sobote še dolžen 200 evrov. To so zasebne stvari ne pa slike z rojstnega dneva in novega leta.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mu ni za zamerit.
smile-1.gif

Ob pričujočih prizorih pod svečo ne samo, da je pozabil štet, sumim celo, da je izgubil razsodnost.......
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kajti, ne slepimo se, ne obstaja drug razumen razlog, zakaj bi nekdo, ki je vsaj približno normalen, bil član nečesa takega, kot je facebook.Tam vsi iščete fuk, to je dejstvo.

Se pravi nimaš ga in ocenjuješ zakaj ga drugi uporabljajo. sam ga nisi uporabljal niti ga ne poznaš. Facebook je ok. Se ni treba prostiturirat, da bi ga lahko izkoristil.

Kakšen bi lahko bil še drugi razlog uporabe facebooka?

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Drugi razlogi:

-stik z ljudmi, ki jih spoznaš na seminarjih, eventih, počitnicah, žurih...v tujini
-stik z ljudmi z faxa (niso vsi študirali v Slo, rojstnem kraju ali radiju 300 km), prednost pred Skypom so slike
-stik z ljudmi s katerimi si se v določenem času v lajfu zaštekal, pa te je tok lajfa potem odnesel
-pasenje firbca po slikah ljudi, ki so bili nekoč v tvojem lajfu, vendar nimaš potrebe, da bi bili s5 (vrtec, taborniki, SŠ, ex sodelavci, bivši...)

Men se dejansko ne zdi FB medij za iskat potencialne tipe/bejbe. Bolj na to gledam, kot na mktg orodje (zato nikoli ne lajkam nič profitnega, ker nočem bit del zastonj reasearcha
evil.gif
)!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
ksz

Hudiča, sam sicer nimam Facebooka za večino tukaj pa vas sumim da res več FUKATE, predvsem roko kajne?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik banana pravi:

-stik z ljudmi z faxa (niso vsi študirali v Slo, rojstnem kraju ali radiju 300 km), prednost pred Skypom so slike

S faksa. Piše in reče se s faksa. Ne vem, nekako me to mal zbode v uho, najbrž sem staromodna , pa še pod svečo seksam zadnje cajte, pa potem mal pomešam dan pa noč, pa ljudi s faksom, z dvema faksoma (ala Mx) al pa celo brez.......neverjetno, da se taki upajo oglašat tu gor.........
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Drugi razlogi:

-stik z ljudmi, ki jih spoznaš na seminarjih, eventih, počitnicah, žurih...v tujini
-stik z ljudmi s katerimi si se v določenem času v lajfu zaštekal, pa te je tok lajfa potem odnesel
-pasenje firbca po slikah ljudi, ki so bili nekoč v tvojem lajfu, vendar nimaš potrebe, da bi bili s5 (vrtec, taborniki, SŠ, ex sodelavci, bivši...)

Men se dejansko ne zdi FB medij za iskat potencialne tipe/bejbe. Bolj na to gledam, kot na mktg orodje (zato nikoli ne lajkam nič profitnega, ker nočem bit del zastonj reasearcha
evil.gif
)!

Sori, meni se zdijo ti razlogi za lase privlečeni.Da bi gojil veze z raznimi bivšimi sošolci, znanci...? Kdo pa ima čas in interes za kaj takega..

Še vedno mislim, da gor vsi iščejo samo fuk.Vezani, ali nevezani.Samo priznajo ne.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
ta suhi škavec pušča?
zmaga.gif

Da ne bi ostali v nevednosti in kregu s slovenskim jezikom do konca življenja, si shranite enkrat za vselej v možganske vijuge.

Ta suhi škafec pušča
...odvzemite a, e, i, u
......in vam ostanejo p, t, k, s, š, č, c, h, f----pred njimi se piše predlog s

Pred vsemi ostalimi se piše predlog z.
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
samo vstopim v športno dvorano in je tam 150 plesnih parov. to je 300 ljudi. na eni tekmi. naredim po 2 tekmi na mesec (ko je pač dober mesec, vmes se obrne 70% ljudi, se pravi na naslednji tekmi spet spoznam 200 novih ljudi) delam veliko kot fotograf družabne kronike, kjer se giblje recimo nekje 300 ljudi ... imam 1100 FB frendov. niso vsi ti tisti pravi frendi, definitivno pa mi pomaga, ko pride do biznisa ...

in ja ... pomaga. zadnjič na eni tekmi ena Litvanka ... "hey, don't I know you ... ow, you're that photographer ..." meni je preostalo samo še "yup, that's me ... what'cha drinkin'?"
wink-1.gif
tko, da ja, pomaga tudi pri fooku, ampak nimam FB-ja zato.

- pomaga pri bizisu
- hitro se lahko kaj zmenim preko FB-ja
- hitro lahko kaj najdem/zvem preko FB-ja

... pa vsak dan kaj novega izvem ...
wink-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@ mamca: Vaša gnada, se vam iskreno opravičujem, kadar bom omenjala ali naslavljala takšno častitljivo ustanovo, kakor je bila moja alma mati (o.p.a.: bi bilo bolje, da bi to v nat lat zapisala) bom zapisala univerza. Nikakor, naj vas ne skrbi, vaše pomisleke ne bi bilo moč pripistai staromodnosti.

@kasius:
dve opciji sta povsem možni pri tebi:

1. da nisi na Fb-ju
2. nimaš prijateljev, znancev...
3. kombinacija 1in 2 možnosti

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
raje rečem, da sva se lepo mela ...
wink-1.gif

dejstvo je, da meni FB full pomaga, najti nekoga je full lažje, se potem z njim nekaj dogovoriti in to narediti. dobro, priznam, da je bil zgoraj omenjen primer edini (zaenkrat), ampak FB-ja nimam zato, da bi več fookal, temveč da z ljudmi, s katerimi sodelujem, lažje sodelujem.

plus, da sem tako dosti bolj na tekočem, kaj se s temi ljudmi dogaja in recimo na fotošutingu vso stvar lažje izpelješ tako, odbiješ napetost in posledično je outcome še boljši.
smile-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@ mamca: Vaša gnada, se vam iskreno opravičujem, kadar bom omenjala ali naslavljala takšno častitljivo ustanovo, kakor je bila moja alma mati (o.p.a.: bi bilo bolje, da bi to v nat lat zapisala) bom zapisala univerza. Nikakor, naj vas ne skrbi, vaše pomisleke ne bi bilo moč pripistai staromodnosti.

Ti mula jedna!
10.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:

Ti mula jedna!
10.gif

Malo je bilo pa res zanalašč, se mi je zdelo, da ste "gajstna" baba in se boste razkurla!
Če ne drugega vam je pa vsaj cirkulacijo pognalo (upam, da ne tudi pritiska
frown-1.gif
) pa vas vsaj v noge ne bo zeblo.

Saj vam tudi par vejic manjka, pa še kaj bi se našlo, samo ne upam preveč drezat (pritisk...)....