Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Leeeeeeta nazaj. So stolkli, ja, mene takrat še ni bilo pri AM ... Tegale: https://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/mercedes-benz-300-sl-24/Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a niste pred leti stolkli sl, cl oz. nekaj podobnega?
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kdo je že bil tist slo novinar, ki je razbil Porsche Boxster že kar precej let nazaj.
Ziga Colja, no jaz se mu lahko zahvalim ker sem preko njega in se enega dobil v roke rdeco quadrifoglio pred casom!
Citat:
Uporabnik BigPoppa pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Leeeeeeta nazaj. So stolkli, ja, mene takrat še ni bilo pri AM ... Tegale: https://www.avto-magazin.si/avtomobilski-testi/mercedes-benz-300-sl-24/Citat:
Uporabnik hermann pravi:
a niste pred leti stolkli sl, cl oz. nekaj podobnega?
Meni se pa zdi, da je tisto bil SL500 iz primerjalnega testa kabrioletov iz leta 1994, če se ne motim. Aquaplaning na avtocesti, so bile še slike kasneje v AM.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Glih novinar ni bil. Mulo, ki se je delal, da je TV zvezda. Pozabil ime.
Sicer pa tisti Boxter glih ni najdražja razbitina, ki se je zgodila v letih, ko sem zraven. Se zgodi, pri tem številu prevoženih kilometrov ... Plus treba je vedet, da polovica voznikov teh avto v ni pri resnih medijih in so bolj na nivoju mulca, ki prvič dobi drago igračo ... Pri resnejših so kaki večji dogodki izjemno redki. Pa še to ponavadi v kakih posebnih okoliščinah (slikanja, snemanja ...)
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Kdo je že bil tist slo novinar, ki je razbil Porsche Boxster že kar precej let nazaj.
Ziga Colja, no jaz se mu lahko zahvalim ker sem preko njega in se enega dobil v roke rdeco quadrifoglio pred casom!
a ni on takrat pagani zondo sesul
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ciril? Tudi. Prej je bil pri Siolu, ki je tudi v SAL.
Najstarejše člane? Eni 3 so med okoli 25 člani, ki glasujejo v svojih redakcijah ... Ni glih velik %, ne?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
in kak je treshold ?
Ne več ...Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ciril? Tudi. Prej je bil pri Siolu, ki je tudi v SAL.
Najstarejše člane? Eni 3 so med okoli 25 člani, ki glasujejo v svojih redakcijah ... Ni glih velik %, ne?
Saj Ciril je kolikor vem, se vedno na SiOL oz. sedaj TS Media
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
Ja, in to med snemanjem in slikanjem, kar posredno SJTV zagovarja, da se to zgodi, predvsem tam in je to normalno.
Ker takrat moraš tiščat ?!
Citat:
Brakes
We jump into the RRTs with brake bulletin 05-004-17 which tries to correct an issue where the brake pad wear sensors may get disconnected. The fix seems more backyard mechanic than engineer, as it requires securing a grommet on the harness by wrapping tape on each side of it so it is built up enough to prevent it from sliding down the harness then using a zip-tie to secure the harness to the brake caliper bracket.