Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
ksz
ok zdj pa me pa resno neki zanima. čemu taka ljubezen do alf? resno sprašujem, kajti nikoli nisem mel nobene alfe in me zanima kaj je na njej tako posebnega da so nekateri tak hardcore fani te znamke? še clarkson je reku d mora vsak petrolhead enkrat imeti v lasti alfo..
pa prosim za resen odgovor. meni so alfe še kr ok zunaj, ampak ko jo vidim notri me pa mine do vsega...
enako se jaz sprašujem ko vidim folk v škodah
A ti si že videl nekoga, ki bi bil zaljubljen v Škodo?
Ker uporabljat Škodo ali biti zaljubljen v njo je nekaj drugega...
Še odgovor na zgornje vprašanje: nisem ''Alfist'', ampak priznam pa, če mi je kakšen avto všeč. In tale Giulia izgleda prava pristna italijanska mačka po dizajnu in vsemu. Žal ostale informacije kažejo, da zna biti prava Italijanka tudi s čisto pravimi italijanskimi problemi
.
Poleg tega je vedno fajn, da je izbira. Po tem, ko je Rover crknil, Saab crknil, je lepo videt (oz. upat), da ne bo še ena znamka šla v isto smer.
In sedaj še odgovor ali bi jo imel: ne, ker karavanov ne maram, avto s štirimi vrati pa pri meni odpade. Tako da, kljub temu, da je ne bi imel, nisem ''Alfist'', še vedno uživam ob pogledu nanjo in upam, da bo zadeva na trgu uspešna.
In pa, ko bo v salonu jo grem takoj pogledat v živo, da vidimo, če je res plastika ali so tukaj zadevo uredili.
Alfa ti je isto kot neka prepovedana ljubezen: veš, da ni ok, da ne bo šlo dolgoročno, ampak se ne moreš upreti in takrat ko laufa, je love is in the air.
Imel priložnost za malce daljši preizkus Giuliette: osebno je ne bi imel, ampak ko sem bil v njej, je bil nasmeh do ušes, le na boleč vrat sem moral pozabit