OK, sprejemam vaše argumente, ampak očitno sem jaz bil nazadnje (lani) v eni drugi Albaniji, kot vi. Lani mi je bilo tretjič in če je bilo prvič še kot safari v "vukojebino" je vsakič naslednjič slabše. Lani sem bil v prvi polovici avgusta (od GR do MNG): gneča na cestah in na plaži, v mestih neznosna, parkirat nimaš kam, cene +- enake kot na HR obali, morje - lepo vas prosim, ali ogabna temna mivka v severnem delu s 100m "do jajc", ali pa grobo peščena obala (res lepa), ki pa ob valovanju postane neuporabna.
Ja no, me pač zanima kaj vas tako vleče dol, pa glede na napisano vam predlagam čisto resno Romunijo in Bolgarijo, če se glih o vukojebinah menimo. Tak me spominja to na ona silna smučanja v Tatrah (okoli 1990) - ni boljše smučarije na svetu če greš žret, pit in f.u.k.a.t in vse to za mali denar.
Ja no, me pač zanima kaj vas tako vleče dol, pa glede na napisano vam predlagam čisto resno Romunijo in Bolgarijo, če se glih o vukojebinah menimo. Tak me spominja to na ona silna smučanja v Tatrah (okoli 1990) - ni boljše smučarije na svetu če greš žret, pit in f.u.k.a.t in vse to za mali denar.