Ima ja, samo to še ne pomeni da se jo da/splača popravit. Sem dobil dobropis. Zdaj pa grem nazaj na kvalitetno klasiko... Husqvarna na bencin
Pa to popravis sam..Ima ja, samo to še ne pomeni da se jo da/splača popravit. Sem dobil dobropis. Zdaj pa grem nazaj na kvalitetno klasiko... Husqvarna na bencin
A so baterije 5Ah ali 2.5Ah?Moja bauhaus 82V je spustila dušo...pogon kaput in se ga ne da popravit. Rabi kdo baterije? Dam za 90€/kom. Imam 2. Kupljeno pomladi 2020
Ja kosilnic s pogonom nimajo več. Samo še 46cm brez pogonaJa saj verjetno bi jo, samo jih ni več
Pozdravljeni,
dobavitelj nam je sporočil, da so zaprli proizvodnjo 82V artiklov.
Lep pozdrav
Skil je rebrand od Skillsaw torej skoraj 100 let stare firme ki je izumila ročno krožno žago:A pozna kdo znamko SKIL? Danes bil v Bauhausu in mi je padla v oči. Razstavljena zraven Einhell-ov, Garden in ostalih. Že na prvi pogled deluje boljša, bolj kompaktna, nivoji nastavitev smiselno in enostavno rešeni preko določenih mehanizmov in cena je kar ok, pa še širina reza 43cm.
Razstavljen je bil ta model, ki bi se ga dalo dobiti z 2 akomulatorjema (2x20V) pod 300€.
SKIL 0140 BA Akumulatorska kosilnica „Brushless“
Zmogljiva 43 cm litij-ionska brezkrtačna akumulatorska kosilnica „40V Max“ (2 x „20V Max“)www.skil-orodje.si
Malo pogledal po spletu, fejst se hvalijo, zelo malo pa je testiranega in napisanega o tej znamki.
Skil je rebrand od Skillsaw torej skoraj 100 let stare firme ki je izumila ročno krožno žago:
Skilsaw - Wikipedia
en.wikipedia.orgAbout Us | SKIL
The tools to do the job. The technology to do it better. SKIL tools deliver the power and performance you need to do your best work—learn more here.www.skil.com
Glede na wiki jih je leta 1996 kupil Bosch, nato pa so jih leta 2016 od Bosh-a kupili kitajci...
Lahko kaj vec napises o povezavi z ebikeom?Imam 2 tele nahrbtni doma, kupil bolj za drug namen (ebike), ker skoraj 1 kWh za 150€ je bilo preveč mamljivo. Tudi pri meni sem že zasledil E5, predvsem pod polno obremenitvijo. Po ponovnem polnjenju se napaka ni ponovila, res pa da sem zelo malo uporabljal baterijo. Verjetno kakšno od 20 serij (20S) celic pade napetost in BMS verjetno vrže vn napako, mogoče celice niso balansirane. Probaj pustiti baterijo dolgo časa na polnilcu (par dni), mogoče bo kaj boljše...
Prav potrudil se nisi s stricem Guglom!
powerworks fehler e5
121 stran navodil, ki si jih dobil zraven!
Naj te ne moti sosednja madžarščina, so tudi slovenska navodila notri.
Če se akumulator pokvari, se prikažejo različne kode za napake.
E0 – napaka BMS
E1 – prevelik tok (praznjenje)/(polnjenje)
E2 – napaka komunikacije (s polnilcem ali zunanjim orodjem)
E3 – prevelika napetost celice
E4 – nizka napetost celice
E5 – slaba konsistenca celice
E6 – abstraktna elektrika zunanjih orodij HI – previsoka temperatura akumulatorja Lo – nizka temperatura akumulatorja
Po domače - izvoli kupit novo baterijo!