Tako pač je. Dosedaj mi je mislim da dvakrat zmanjkalo baterije, drugače sem na polovici. Nekajkrat sem pa ostal na eni črtici.Kako pa ti to rata?
Jaz sem ravno včeraj kosil s powerworks samohodno cca 600 m2 v hribu in sem porabil baterijo in pol.
Fadil ti samo kupi, take garancije ni drugje.
Ja zelo odvisno je od tega, kako visoka trava je, kako mokra je in če imaš vklopljen pogon.Tako pač je. Dosedaj mi je mislim da dvakrat zmanjkalo baterije, drugače sem na polovici. Nekajkrat sem pa ostal na eni črtici.
V tej temi imaš identično kosilnico od Powerworks in od Greenworks. Vse so iste samo druge barve...Glede na to da se bo pričela kmalu sezona košnje me zanima a je kaj novega na trgu baterijskih kosilnic, že dlje časa iščem ugodno varianto.
Pogoji:
- samohodna
- širina košnje >46 cm
- v kompletu z polnilcem in baterijo (naraje 4-5Ah).
Trenutno sem naletel na to varianto:
Greenworks - Battery Lawnmower - 82V - Set - 5Ah - GC82LM51SP - Prochaska – Die Rasenprofis
The GC82LM51SP 82V battery lawnmower from Greenworks has a 3-in-1 mowing function: mulching, rear collection or side discharge. With the 5 Ah battery, areas of up to 1,200 m² can be mowed.www.prochaska.eu
ali imamo kaj cenovno podobnega na voljo v SLO?
Kar drago. Lani je bila 46cm z baterijo in polnilcem 230 EUR + kosilnica je bila še samohodna.
Ja pri teh cenah se bolj splača vzet 51cm (PC82LM51SP), ker tista je samohodna.Kar drago. Lani je bila 46cm z baterijo in polnilcem 230 EUR + kosilnica je bila še samohodna.
hvala za info! Grem danes v akcijo, upam da dobim omenjen komplet, sam baterija je samo 2,5Ah
Ja 3Ah baterija je 150€, kar je precej €€€ ampak trenutno se samogradnja še ne izplača...hvala za info! Grem danes v akcijo, upam da dobim omenjen komplet, sam baterija je samo 2,5Ah