Obvesti jih da jim boš računal plačal po najnižji ceni ponudnika energije na SLO trgu v času porabe elektrike.
To nameravam jutri tudi narediti, bom vsaj siguren, da nisem kaj "zaštrikal"Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Poklici njihovo cifro pa povej osebne podatke, pa ti bodo povedali. Ali pa pošlji mail.
Smo toliko da ne bo kdo presenečenCitat:
Po izteku 12-mesečnega obdobja, navedenega v prejšnjem odstavku, bo prodajalec kupcu obračunal dobavljeno električno energijo
po vsakokrat veljavnem rednem ceniku, skladno s Splošnimi pogoji, pri čemer bo prodajalec kupca o cenah po veljavnem rednem
ceniku obvestil po pošti ali elektronski pošti najmanj 30 dni pred iztekom navedenega 12-mesečnega obdobja
Citat:
Novi oziroma obstoječi kupec bo prejemal PDF račune, kar pomeni, da mu bo prodajalec račune izdajal na način, da bo kupec prejel
račun v .pdf obliki preko portala MOJ GEN-I, obvestilo o prejetem dokumentu pa bo prejel po elektronski pošti. Kupec lahko izbere
tudi možnost pošiljanja računov po redni pošti na portalu MOJ GEN-I ali to sporoči prodajalcu preko klica na prodajalčevo
brezplačno telefonsko številko.
Ne vem kakšne so sedaj zadnje položnice EE, ampak lani pozimi so bile še v stilu oriulusa. Sem preveril na stari položnici.Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
To je pa čudno. Na fakturi, kjer ti piše Št merilnega mesta, ti ne piše X-XXXXXX?
Pri meni piše Št. pogodbe / Št merilnega mesta: potem je pa tukaj številka pogodbe / X-XXXXX
Za vsak slučaj vprašam:Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Smo toliko da ne bo kdo presenečenCitat:
Po izteku 12-mesečnega obdobja, navedenega v prejšnjem odstavku, bo prodajalec kupcu obračunal dobavljeno električno energijo
po vsakokrat veljavnem rednem ceniku, skladno s Splošnimi pogoji, pri čemer bo prodajalec kupca o cenah po veljavnem rednem
ceniku obvestil po pošti ali elektronski pošti najmanj 30 dni pred iztekom navedenega 12-mesečnega obdobja
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Imam pa problem pri vpisu številk odjemnega mesta in prosim za Vašo pomoč.
Obrazec predvideva vpis v obliki x-xxxxxxx (torej osem mest), moje odjemno mesto pa ima 12 številk, ki so napisane na računu skupaj, torej tudi brez pomišljaja po prvi številki.
Kaj sedaj?
Hvala!