aHappydeal.com nakup

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Zdravo,

je že kdo kupoval preko http://www.ahappydeal.com/ . Cene so nenormalno nizke, pošiljali naj bi v Slovenijo. Mene zanima vaše mnenje o nakupu preko te spletne strani (predvsem tisti, ki ste kupili pri njih že kaj), kako se je izšlo, se na carini kaj teži?! Koliko časa ste čakali na pošiljko in koliko je na pošiljke še dodatnih stroškov?
Sicer vem ,da je obstajalo že kar nekaj tem o teh stvareh, vendar se na zunanjem spletnem trgovanju ne znajdem najbolje.

Lp
Tado

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.751
435
83
Goriška
www.avtopro.si
Nizke cene?
confused-1.gif
Gor so samo fejki ...

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
To sem dojel.

Do you sell Nokia, Samsung, Apple iPod, Sony, and similar brands?

No, aHappyDeal’s products are generally not mainstream brands.

Most of our goods carry no brand at all. Apart from generic styling or model names, the products and boxes tend to carry no names.

A lot of big brand electronics are manufactured in China, but the supply chains from China to the local retailers in your country are strictly controlled by the brands’ owners. When you buy from aHappyDeal, you are taking advantage of some of the smaller, more flexible, up-and-coming China manufacturers.

Having no brands means you can sell these products under your own name. Custom labeling and packaging are available with most aHappyDeal.com products in order quantities over 500 pcs.

Our products offer outstanding quality, despite the low cost. We carefully select the factories we buy from, and have our own in-house Quality Control department to back up our quality guarantee.

The smaller China manufacturers are ultra flexible. This means the designs are changing constantly, and you can get the latest technology long before the big brands' R&D has caught up!

Nazadnje urejeno:

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Teh strani je cel kup, prodajajo pa vsi isto
smile-1.gif
Meni še dealextreme najbolj ustreza

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kaj te zanima? Stran deluje isto kot DX, se pravi plačaš prek PayPala in zadevo ti pošljejo v roku 1-4 dni, vse skupaj pa ponavadi traja 3 tedne do enega meseca, da dobiš na dom. Na carini ti "težijo", če naročiš stvar v vrednosti 25€+, pač doplačaš carino in DDV. Zna se zakomplicirati pri malo dražji elektroniki, če nima CE oznake. Ampak pazi, na tej strani imaš samo pri nekaterih izdelkih zastonj poštnino, drugače jo plačaš (mislim da 4$ za standardno). Verjetno tudi zato malo nižje cene, kot pa DX.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
jst se s takimi poceni kitajci ne grem več
frown-1.gif

Sem naročil nekaj in najprej full trajalo, da so pogruntal, da ni več na zalogi, ok naročim drugo in po 1mesecu dobim na pol uničeno. Hočem kontaktirat nazaj pa jih na on line chatu ni blo nikol, na maile pa tut niso odovoril:( Rajš dam par € več pa vsaj vem, da bo prišlo tako kot treba in v malo bolj normalnem času.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvala za vse odgovore. Bom najprej poskusil z manjsim nakupom potem pa naprej.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Takole. Včeraj sem oddal naročilo za malo manj kot 20 EVROV (US $21.47+Insurance US $1.43).
Trenutno se stanje naročilo ni spremenilo s stanja "plačano" (mogoče tudi zaradi tega, ker je vikend, sedaj je pa pri njih noč. Torej upam da se do jutri zjutraj stanje naročila spremeni (so kao iz Beijinga; Kitajska).
Sam vedno drugim pametujem, a sem sedaj dojel:
-potrdilo o naročilu sem dobil iz naslova davismicro@gmail.com, resna firma ponavadi ne pošilja mailov iz gmaila.
-na Googlu je kar nekaj povezav, kjer kupci pišejo o slabih izkušnjah s prodajalcem
-na strani ni nobenih podatkov o sedežu podjetja

Bomo videli (upam da je tu le moje nezaupanje), to pišem zato, če bo kdo slučajno kdaj pri njih naročal da vemo kje smo. Kako pa je z Dealextreme.com?

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.246
889
113
z DX imam jaz dobre izkušnje, do zdaj sem še vedno dobil, kar sem naročil. z drugimi stranmi pa priporočam malo več previdnosti. zadnje čase se pojavlja vedno več lažnih spletnih trgovin, kjer ti poberejo denar in ne pošljejo izdelkov. in pa seveda, ne plačuj direktno s kreditno kartico, ampak izključno preko paypal

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvala za nasvete. Sem plačal s Paypalom. V bistvu je bil to moj prvi internetni nakup izven naših meja. Bom počakal do jutri, čeprav sem našel nekaj strani kjer pišejo da jim ni za zaupati (ne vem kaj mi je bilo, da nisem prej preveril). Na Paypalovi strani sem našel, da jih lahko prijavim, če blaga ne bo (v 45 dneh) in naj bi potem dobil povrnjen denar. V koliko časa si pa dobil blago, glede na to da je DX tudi iz Kitajske (in preko katerega slo. distributerja)?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ce je postnina oznacena kot brezplacna, potem nimam nic za doplacat v Sloveniji ane (razen DDV-ja)?

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Takole. stanje naročila se je spremenilo v "processing (lead time:1-2 business days)" a so mi poslali za najdražji artikel da ga nimajo več na zalogi in da naj si izberem nekaj drugega-čeprav je na spletni strani še vedno na voljo (In your order *********** your favorite  MBC13787 is out of stock ,would you please change it with the same price? ). Malo smešno, ali pa le naključje.
Sem ga že nadomestil z "drugim artiklom".

ekola, po eni uri dopisovanja, so našli izdelek a zalogi, ki je 2 dolarja cenejši. Vračilo denarja naj bi bilo ko pošiljka gre od njih.

za dodatne informacije so mi dali spet drug mail, sedaj od strani http://everbuying.com/ , ki je totalna kopija HD. Sporočim, kako se bo tole nadaljevalo.

Nazadnje urejeno: