ksz...
verjamem, da mi marsikaj ni jasno, ampak toliko mimosunov...
kdo joka - sem morda pojokal, da mi je res fuuull fuuull hudo in da non-stop jokam? not. :nenene: govoril sem o tem, kako je lahko nekdo, ki ti pove, da do tebe čuti zgolj prijateljska čustva, začne gojiti do tebe ljubosumje. na podlagi česa!?
ampak ste tako ali tako zgrešili - copata sem bil - nisem več. dejansko sem sam predlagal, da to ne pelje nikamor, ker pač je z njene strani precej stvari manjkalo. nič me ne vrti okoli prsta, pa tudi ona ni taka, da bi to počela. jasno mi ni samo, od kje ljubosumje, that's all.
nič ne lazim za njo, da pa s prijateljico ne smem v shoping. in zarad tega postanem THE COPATA? halo? kaj vam ni jasno?
edini človek, oz. oseba, ki me je tukaj pokapirala je Madam Orange - edino ona. ostali ste samo mimosunjali.
drugače pa je - lotil sem se te druge, na novo spoznane in sva šla ven... in se mela noro lepo... kaj bo pa s tega ven prišlo - only god knows...
še to - nasvet za lažje življenje - ne sklepajte prehitro, okej? pa ne prepustite se predsodkov - vsega tega trenutno v tej temi kar mrgoli.
in iz odnosa z bivšo in vse tiste kolobocije, sem se veliko naučil, čeprav takrat ni izgledalo tako - hvala vsem, ki ste takrat pomagali. je prišlo do mene, pa čeprav z zamudo...