Afganistan

darkstar66

Guru
1. apr 2013
1.195
701
113
Dol so pobirali fajn plače, šenkali orožje talibanom, sedaj pa se bomo naslanjali nad klanjem, kamenjanjem in da bodo žensko tam kjer jim je mesto. Ne zastopim zakaj jih nočemo tukaj? A nimamo istih zelja? 123 & do so zelo blizu.
Kdo se naslaja nad tem, človek božji? Zakaj jih nočemo tukaj ? Ker so tamkajšje ženske precej iste kot naše tukaj, njihove ”moški” pa niso podobni moškim v zahodnem svetu. Če pa ne razumeš kaj sem napisal mi pa pošlji naslov. Se bom priselil k tebi. Pričakujem namestitev, hrano in žepnino. Pa če mi kaj ne bo všeč, bos moral spremeniti. Z nasmehom na ustih. Delati se mi ne da, tudi znam nič. Če mi bo všeč bom pa tukaj na alterju objavil in dal naslov. Mogoče še kdo z alterja pride in ga bomo srali 24/7 In uživali v brezdelju. Do konca življenja. Po kakšnem mesecu če ne prej boš poštekal.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Za potrebe igric med velesilami se porine kakšno državo v kameno dobo in pol malo filozofira kako so tej ljudje neizobraženih in itak ne rabijo bolnic, šol, itd. ker so itak kamelarji al karkoli že. Ne si želeti da bi moral kadarkoli zapuščati dom.

• Haha
Reactions: sixpower

B81

22. jul 2007
36.912
10.487
113
Ja lej realno, ce isto rece slovenija, avstrija, madzarska in se poljska..., je ze nekaj...naslednji so francozi pri predsedovanju, bo zanimivo, upam, da niso prevec levi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.658
6.702
113
pri taščici
Ja lej realno, ce isto rece slovenija, avstrija, madzarska in se poljska..., je ze nekaj...naslednji so francozi pri predsedovanju, bo zanimivo, upam, da niso prevec levi.
Francozi imajo kar nekaj slabih izkušenj s svojimi islamskimi skrajnezi, tako da dvomim da bodo vpil refudges welcome.
Imajo precej muslimanov iz afrike v svojih vrstah zato so jih tudi ze po prstih dobil od njih.
Nasi "bosanci" na sreco niso (še) taki verski fanatiki.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Francozi so že spoznali zadeve od blizu tako da ne bodo za. To so samo še Belgijci in Skandinavci. Sicer pa če jih hočejo naj jih vzamejo

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Ta glavni v Afganistanu so 20 let nategovati zahod ko mlade otroke. Ko je bilo treba nekaj pokazat so pa spizdili. Včeraj se en dere dal bi življenje naj me ustrelijo 10 dni prej ko bi ga moral pa bežal ko mlad cucek. Jebi ga ne moreš tako dobiti države.
Kako bodo sedaj obračunali z njimi pa nemogoče. Dobro so izurjeni prej so bili brez pravega orožja sedaj ga imajo toliko da tudi ljudi nimajo. Vsak se bo lahko v svojem Hammerju vozil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.945
-387
113
In to vse komplet, brez najedanja s kvotami in "pravično" porazdelitvijo z drugimi državami.

zanimivo, da se vedno nihce ne pritiska na USA s temi kvotami. k da je sam eu dolzna slrbet za begunce? al majo to kaksen tak dogovor?

tele kvote so itak pljunek v morje. bolj zasrbljujoce je stanje z begunci v Turciji, in sosednjimi drzavami... ko bo to enkrat pljusknilo cez...

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.934
2.636
113
Smisel za humor pa le imajo.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom
sej to pljuska čez že koliko let???koliko mrd. € je Turčija dobila, za ta denar bi v Grčiji postavili fakink 6 kitajskih zidov z ustreznim varovanjem ,ampak se mi zdi, da so interesi nekje drugje

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
bidenart256.jpg

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Na tej sliki je sicer precej več žensk in otrok kot pa jih je 2015 hodilo preko slovenije, že v prvih 4 vrstah jih je skoraj polovica.