abciger za demontazo brisalcev iscem ...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
rocice brisalcev ne dobim dol. kje v ljubljani ali okolici lahko pridem demontirat rocice brisalcev? pa da to ni uradna verzija na pooblascenem servisu, kjer mi zacnejo takoj pisat delovni nalog ...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik igi pravi:
odšraufane brisalce vklopi in bodo sami dol padli...

evil.gif
ne bo slo ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
Samo s klasičnim abcigerjem ne vem kako boš dobil brisalec dol z osi, precej neugodna postavitev je. Rabiš specialnega.

Off: še vedno sem zapečene brisalce dobil dol tako da sem fiksiral "mehanizem" in potem ročico toliko časa drkal levo-desno da je padla dol. Glede na to da so nasajene na aluminij mora slejkoprej popustit, in ponavadi popusti prej kot pa se uniči "navoj" oz. zobci na osi.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Samo s klasičnim abcigerjem ne vem kako boš dobil brisalec dol z osi, precej neugodna postavitev je. Rabiš specialnega.

Off: še vedno sem zapečene brisalce dobil dol tako da sem fiksiral "mehanizem" in potem ročico toliko časa drkal levo-desno da je padla dol. Glede na to da so nasajene na aluminij mora slejkoprej popustit, in ponavadi popusti prej kot pa se uniči "navoj" oz. zobci na osi.

z navadnim abcigerjem ne bo slo, ker ni dovolj mesa da krempelj zagrabi....

ja iscem specialnega. pa ne za kupit, ampak samo za demontazo ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mejduš ja, a človek sploh še lahk kaj sam zamenja/popravi na avtu?
bonk.gif

3/4 jih ne more samih žarnic zamenjat, zdaj pa še brisalcev zgleda ne moreš več. Kater avto pa imaš to?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
On govori o menjavi/odstranitvi rok na brisalcih (del ki pride iz osi mehanizma do držal metlic) in ne za menjavo metlic!
grims-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
Čist neki agresiven dans....ti je padu cukr?
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.100
6.937
113
pri taščici
Sem pa imel kasneje veselico dobiti pušo narazen. Tisto mi ni uspelo, potem smo v troje (kolega na pooblaščenem servisu in njegov sodelavec) nekako uspeli z indukcijskim grelcem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.380
5.655
113
eh to lah tud sam nardiš...mal večja matica pa šravf...pa ene vilce pršvasaš zravn da zagrabjo

Važna je ideja
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
ksz

ideje od fena do švasanja matic ipd lahko pustiš v tej temi, imam nekje v kleti namenski "abciger", do jutri lahko pogledam, če bo uzrl dan, pa se potem lahko zmeniva (v kolikor še nisi uredil/se ti izredno mudi). Samo sporoči mi, da ne bom zaman iskal (tu ali na zs). LP

edit: lokacija seveda najlepše mesto na svetu

Nazadnje urejeno:

helltom

Pripravnik
17. maj 2013
67
1
8
Jaz sem najprej fajn našprical z WD-40, losal matico, vendar je nisem do konca odšraufal, nato parkrat lopnil gor s kladivom po matici in... voila... brisalci so kr padli dol...

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.782
221
63
Citat:
Uporabnik janus pravi:
@ericks
si že snel brisalec?
sprasujem se.gif

ja sem snel brisalce. ze takoj naslednji dan smo imeli akcijo...

problem sicer se ni popolnoma resen, ampak vsaj s snemanjem brisalcev nimamo vec tezav ...
grin1.gif