A znajo tipi ...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Eh, bistvo je, da zna mene zadovoljit...tako in drugače.
evil.gif
Za kvačkanje me BK!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Saj je ona tudi šlosarskega foha, pa dvomim, da pozna razliko med colskim in metričnim navojem.

@čbela: ne bi raje vzela komu mero za kaj takega, da ne boš samo jamrala:

nakurnjak_ilustracija_293.jpg

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
pravi moški se v kože oblači in v kožo bi oblekel tudi tebe, jebeš jopice.
smile-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Evo ga evo ga mensa man spet v svoji funkciji preverjanja znanja. Teb je res težko v lajfu, ker morš toooolk velik postov prebrat, da si o piscu ustvariš mnenje, da ga pol lohk prcaš na isto foro v vsakem postu. Ratou si preveč predvidljiv. O navojih ti nam razlagala, ker si si prvo prebral strojniški pa ne vem ker priročnik še, da se boš zj tle pametnega delu, k vsak udi zna to napamet DDDDDD. Lahko pa do naslednjič kaj o Widmannsttetenskem feritu naštudiraš, če ti je že tolk dolgčas, sam res bi bilo boljš, da bi ženi štunfe skvačku.

Glede slike pa se mi zdi, da pravi desci tega ne rabjo, vsaj uni ne, pri katerih sem sama preverla situacijo, teb k se ti ne dvigne pa verjamem, da je treba take in drugačne pripomočke "kvačkat".
evil.gif
Staraš se.

majčonka
grin1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Am, to ni vojna, temu se reče samodokazovanje in traja že od samga začetka Alterja oz. še prej Mobisuxa. Tega nam treba ni, sam klinc nekak vam je treba dopovedat, da glih vsega pa ne znate no in niste supermani. Ste pa kokr tolk kul...občasno - ne gre za nižanje kriterijev z leti ampak enostavno se navadiš preslišat in greš dalje.

majč

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ah, kakšen prenos znanja..ti se raje z čebelo zmeni za prenos in izmenjavo telesnih tekočin, pa bost oba hepi, ker že oba nista to dolgo počela, če sploh kdaj
evil.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Krauta sem jaz uporabljal, ko si ti delala potičke iz mivke, če nisi še skakala iz enga v drugi jajc.
hysterical-1.gif

Kar se udi tiče; sem doživel, da me je spraševal, če je ventil zaprt ali odprt, pa je pol metra "špindla" (vretena) ven gledalo.
bonk.gif

Čbela, pa tisto ni pripomoček za "dvig".
priden.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Polover, štumfe in šal znam. Več pa še nisem probal. Je pa že kar dolgo od kar sem nazadnje, tako de sem verjetno že iz prakse
tongue-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
@švaler
evil.gif
: Prijav se na tečaj, bo ful lušno.

@mačk: Ti se ne brigi zame glede menjave tekočin...khm

@mensa man: ja bravo, Krauta je moj ded uporablju k si biu ti še ramapitek, se pa strinjam, dans so udi direkt s faksa tko pametni da ti model skonstruira vse kar češ, ampak če je pa uporabno pa ne garantira
bonk.gif

@ti: E take modele rabimo. Ti kake vzorce pa obvladaš?

majč
grin1.gif

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Zanimivo kako uporabnice v eni temi nabijajo, da jebeš skomercializirane reči, v drugi se pa že pojavi ena ki točno ve da rabi jopco. Vsekakor vemo da prva si želi nekaj, drugi pa vsekakor primanjkuje topline. Žalostno je da tudi anonimno baba ne more niti enkrat točno povedat kaj si v resnici želi. Sej potem niti ni čudno da se desci zapustijo, se predajo alkoholu in potem ustvarjajo družine s faliranimi ženskami, ki so se tolko časa sprenevedale, da potem res niso več vedele kaj bi sploh rade.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Definitivno vsak zdrav tip točno ve kaj bi rad. Če neve pol je že čuden, topel....

V velik primerov ma pa Nikka prav in verjetn ve da je za tako reč normalno kriva ženska razen če ni tip čuden, topel.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Citat:
Uporabnik Nikka pravi:
V resnici bo pa TO
evil.gif

grims-1.gif

V bistvu me bolj kot Jizz in his pants skrbi da se babe čedalje bolj mečete za takimi p.e.d.e.r.č.i.n.a.m.i kot so v spotu
stupid-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Vsekakor rabim nekej toplega, ker me mrazi pod dvema odejama, klinc pa te prehladi. smrk kiiiih kh smrk

Žalostno pa je, da se tipi zapustite, zarad nas, boščki kiiiih, pa še to bi rekla...(beri naslednji post)

majč