A ve kdo za kak fajn teambuilding?

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Prejšnji teden smo bili na tmb, organizator pa je bil creatoor. Oglasi se kaj pri nas (3 nadst.) če te zanimajo detajli
smile-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.493
457
83
Mogoče jadranje? Morje, sonce (ok, par dni za počakat), če je dovolj ljudi se jih spravi na več bark in se gre malo dirkanja itd.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Ja, ampak ne vem kaj. Problem je v tem, da imamo standardnih for, kot je sestavljanje kakšnih lesenih traparij, pa špagic pa podobnih jajc dovolj. Lani smo npr. šli na dirke s husky-ji. Noro. Zanimiva je bila tudi eskimska vas na Krvavcu. Slišal sem, da obstaja v dolini Soče recimo iskanje zakladov, dogaja pa se na quad-ih. Kaj takega me zanima.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
Se pravi, ti ne iščeš teambuildinga, pač pa prijetno druženje (teamplay)? Ker tvoji opisi bolj opisujejo drugo kot prvo.

Pri prvem "vaja" sploh ni bistvenega pomena, pač pa to, kaj se iz nje naučiš.

Koren (ali pa kdorkoli drug v SLO) ti da samo orodje za afne guncat. Če želiš imeti pravi teambuilding, potem zahtevaj ekipo za to. Če rabiš kaj več info, pa pod PM.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
47
Ljubljana
ksz ..

Teambuilding ni zgolj zabava . v bistvu, je pravi timbilding ravno nasprotno! Ko je vse OK, ne spoznaš človeka. Ko ga stisneš v kot, se pa pokaže pravi obraz.

Teamplay pa je zabava.

Zdaj pa odvisno, kaj avtor teme išče.

felicita

Pripravnik
8. okt 2007
529
0
16
Gorenjska
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ja, ampak ne vem kaj. Problem je v tem, da imamo standardnih for, kot je sestavljanje kakšnih lesenih traparij, pa špagic pa podobnih jajc dovolj. Lani smo npr. šli na dirke s husky-ji. Noro. Zanimiva je bila tudi eskimska vas na Krvavcu. Slišal sem, da obstaja v dolini Soče recimo iskanje zakladov, dogaja pa se na quad-ih. Kaj takega me zanima.

Od kdaj si ti tak adrenalinc?! :D Mogoče bi morali it recimo prosto plezat na kako ornk steno, kdo bo prej na vrh
wink-1.gif