a to res deluje?

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Zanimalo me je koliko jajc ima avtor.
Žabe dobiš v vseh štacunah, videla sem jih v Jysk, NKD, Kik, Tedi in podobno.
In zaradi mene si jo lahko da tudi na nahkastl in se pokrije čez glavo.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Klepec, ceprav si vedela, kje se jih dobi, si najprej vprasala, zakaj jih rabi, ceprav vse pise v clanku. Drugic mu takoj napisi, kje se jih dobi. Nimam nic proti tebi, ampak zaradi takih stvari je cel Alter zmeraj zasvinjan

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zanimalo me je koliko jajc ima avtor.
Žabe dobiš v vseh štacunah, videla sem jih v Jysk, NKD, Kik, Tedi in podobno.
In zaradi mene si jo lahko da tudi na nahkastl in se pokrije čez glavo.

Koji kur.ac te zanima koliko jajc ima. Pripel je članek v katerem z žabami “odganjajo” cigane. Kaj misliš zakaj jih išče? Raje napiši s čim se tebe odžene. Do takrat si pa med prezrtimi uporabniki.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Koji kur.ac te zanima koliko jajc ima. Pripel je članek v katerem z žabami “odganjajo” cigane. Kaj misliš zakaj jih išče? Raje napiši s čim se tebe odžene. Do takrat si pa med prezrtimi uporabniki.
:zmaga:
mislim, da je uporabnik "cifra" nekoč, še na starem forumu, dal nasvet da če nimaš nič pametnega za povedati, se raje ne oglašaj in mešaj drek po nepotrebnem.
vprašanje, koliko se cigani res boljijo žab, oziroma če se že, to verjetno velja predvsem za cigane iz iberskega polotoka, glede na to, da večina člankov omenja španijo ali portugalsko

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
A sem spregledal, zakaj točno imajo te žabe? Ker nek vzrok mora biti, da nočejo Ciganov v trgovinah.

Če stvar dela se pa da enostavno preizkusit. Žabo daš na kos bakra nekje v bližini ciganskega naselja in čakaš.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
A sem spregledal, zakaj točno imajo te žabe? Ker nek vzrok mora biti, da nočejo Ciganov v trgovinah.

Če stvar dela se pa da enostavno preizkusit. Žabo daš na kos bakra nekje v bližini ciganskega naselja in čakaš.
-v avtu,
ko pa češ odpelat, pa ugotoviš, da si na klocnih :valjamse:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Klepec, ceprav si vedela, kje se jih dobi, si najprej vprasala, zakaj jih rabi, ceprav vse pise v clanku. Drugic mu takoj napisi, kje se jih dobi. Nimam nic proti tebi, ampak zaradi takih stvari je cel Alter zmeraj zasvinjan

ApplauseGIF.gif

• Všeč mi je
Reactions: endvatri

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
https://www.indiewire.com/2016/08/l...al-2016-smashing-frogs-xenophobia-1201718040/

in še:

Človeka, ki ga piči strupena kača, zdravijo tako, da ga do kolen zakopljejo v zemljo. Zraven nog položijo devet žab. Čez nekaj ur pogledajo, in če je šest žab mrtvih, strupa ni več v nogi. Če poginejo vse žabe, zdravljenje ni bilo uspešno. Zelo se bojijo mrtvih, ker verjamejo, da živim lahko škodujejo različno, na primer tako, da jih strašijo, da se jim prikazujejo ali da se spremenijo v živali. Najbolj razširjeno je verovanje, da umrli postane volkodlak.

https://www.mladina.si/91518/romi/

Nazadnje urejeno: