A ste ponosni na svoj kraj in zakaj?

medvedka

Pripravnik
26. jul 2007
553
0
16
Hm.. Po eni strani sem ponosna na svoj kraj, valda.. Je najstarejše mesto v Slo, malo, ampak ful lepo, ful potenciala za turizem..

Po drugi strani pa je miselnost folka tu hujša ko na vasi.. In valda kraj nikol nebo s takim vodenjem izkoristo vseh totih potencialov.. Ne ve če ne upajo, če nočejo, faušija, al pa vse skup..

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Mesto v katerem živim je predvsem znano po temle:
Plav%C5%BE-%C5%BDelezniki.JPG

...in pa po lanskih poplavah.
smirk-1.gif

Prov fino mi je živet tukaj. Do Kranja mam pol urce, do Ljubljane 45min (če ni gužve). Mamo svoj zdravstveni dom, par trgovin, par kafanc (to je itak najbl pomembno
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Jebe*ti, če ni kle zraven doma una ... kaj je že bla ... hmmmm .... mat ima frizerski salon ... hmmm ... Katja ???

A ?

Noker

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sem ful ponosna na Ljubljano, ker je ful luškano mesto ravno pravšnje velikosti z res lepim centrom, bogato zgodovino, nasmejanimi in neobremenjenimi ljudmi. Imamo veliko zelenja, lepo arhitekturo, dobre prometne povezave in v sončnem vremenu, ko so vsa drevesa zelena in nebo tko modro je Ljubljana definitvno eno izmed najlepših mest na svetu.
cheer.gif

Predvsem je pa kul to da nismo tko pregovorno foušljivi in so pri nas manj vidne tiste negativne lastnosti Slovencev, ki jih zlahka opaziš pri kakšnih Štajercih pa hribovcih.
cheer.gif
Ljubljana je itak ZAKON!
Od drugih slovensih "mest" mi je sicer všeč Škofja Loka pa kakšna Izola, Bled in Bohinj.

LP

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
čuješ, če je že to res, mam rajši take lastnosti, kot pa da mislim da sem prebivalec new yorške elitne četrti in se nosim sky high kot večina lj domorodcev, še hujši pa so vaši priseljenci
smirk-1.gif
Točno sem spadaš tudi ti, kar si tudi s tem postom potrdila

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
na svoj kraj nisem ravno ponosna, čeprav smo zelo "športno" in "versko" razpoloženi... v preteklosti se je vse vrtelo okrog železa, danes pa bolj kot ne okrog hokeja. skratka, dolgčas
smile-1.gif
nekako mesto brez življenja.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No, ti si pa prav lepo potrdil to kar sem napisala v predhodnem postu.
smirk-1.gif

Sicer me pa ne poznaš, tko da ne sodi ali se obnašam kot da sem fensi in si mislim, da sem več vredna kot ostali. Je pa definitvno res, da se Ljubljančani z vami ostalimi ne ukvarjajo 5% toliko kot imate vi čez nas povedat, čeprav vsi presdoki temeljijo samo na tem, da je Ljubljana pač večja in bolj razvita od ostalih občin, kar je popolnoma logično če gre za prestolnico določene države.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Zakaj hudiča bi bil ponosen na "svoj" kraj - LJubljano? Saj ni moj, po naključju sem se rodil tu in tu živim. Sama gužva, hrup, promet, slabo vreme celo zimo, svinjski zrak... ampak jebat ga, trenutno si ne morem privoščit, da bi se preselil kam drugam.
Edino pozitivno je to, da lahko v večjem mestu ostaneš neznanec. Jaz že 30 let živim na istem mestu pa polovice sosedov sploh poznam ne...
Sicer pa ljudi ne ločujem po kraju bivanja tako, kot je v Sloveniji v navadi. Povsod so bedaki in povsod so vredu ljudje.

Da ne? Vi ste najboljši, Ljubljana in sploh vsi ostali kraji oz. krajani pa ološ. Če to ni ego trip pa ne vem kaj je. Žal realnost je takšna, ampak štajerc tega ne bo nikoli priznal. Obremenjujete se z vsem drugim samo sami s sabo ne, pa čeprav se že tu zatakne.

Noben drug nima toliko proti vam, kot vi proti Ljubljani, pa ne govorim samo o štajerski, do Ljubljančanov so vsi taki. Nekateri upravičeno, večina pa po črednem nagonu. Začuda pa jaz in noben, ki bi ga jaz poznal nima nič proti nikomur. Čudno ne?

Prav retardirani ste nekateri že s tem lokalpatriotizmom. Noben nima od tega nič, pa se še kar bockate.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Jebe*ti, če ni kle zraven doma una ... kaj je že bla ... hmmmm .... mat ima frizerski salon ... hmmm ... Katja ???

A ?

Noker
Hmm, pojma nimam! Lohk na PM pošleš priimek, pa kok je stara približno.
smile-1.gif

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Bravo Bitch
cheer.gif
...sej je res, da je tud ful minusov v LJ, samo si dobro napisala.
Ker JE lepa. In lep je tud MB, sam škoda, ker ma ful naroda tam tok dela z ljubljančani...dejte rajš okrog gledat in uživat vaše lepo mesto.
cheer.gif

Mislm kvaaaa....
evil.gif

(sej sama se nimam za ljubljančanko, sam štajerci me majo)

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Standard pri nas. Ne maramo soseda, tistih iz sosednje ulice tudi ne, kaj šele tiste iz drugega dela mesta. Seveda so v drugih mestih totalni bedaki, še večji so tisti iz drugih delov države. Tisti na drugi strani državne meje pa... samo še za ubit.
wink-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Da ne? Vi ste najboljši, Ljubljana in sploh vsi ostali kraji oz. krajani pa ološ. Če to ni ego trip pa ne vem kaj je. Žal realnost je takšna, ampak štajerc tega ne bo nikoli priznal. Obremenjujete se z vsem drugim samo sami s sabo ne, pa čeprav se že tu zatakne.

Noben drug nima toliko proti vam, kot vi proti Ljubljani, pa ne govorim samo o štajerski, do Ljubljančanov so vsi taki. Nekateri upravičeno, večina pa po črednem nagonu. Začuda pa jaz in noben, ki bi ga jaz poznal nima nič proti nikomur. Čudno ne?

Prav retardirani ste nekateri že s tem lokalpatriotizmom. Noben nima od tega nič, pa se še kar bockate.
To si pa dobr napisu!
zmaga.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Ker je folk tako alergičen na LJ, vedno poudarim, da sem iz Litije (pa čeprav tut od tle nisem), ki je sicer res precej mim občina, ampak nimamo kej izbirat. Meni je všeč kraj, kjer živim, všeč mi je tudi LJ, nora sem pa na MB, ker to mi je še 10x lepše mesto od LJ. Ampak nikol pa nobenga ne ocenjujem na podlagi tega od kje prihaja.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Moj kraj ni nič kaj posebnega, nanj me vežejo edinole korenine, družina in pa neka sentimentalnost do domačega, rojstnega kraja. To niti ni nek ponos, prej čustvena navezanost na ta kraj. Če bi se kje drugje rodila oz. bi tam živela svoja otroška leta, bi bilo enako. Se je pa lepo vračati v domači kraj.
smile-1.gif