A so vam všeč taki avti?

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
Na slikah mi znotraj ni delovala lepo, na sejmu sem sedel v njej, bomba, počutje za volanom fantastično, res vse na svojem mestu, zelo futurističo in lepo. Meni je všeč, tako zunaj kot znotraj, sploh type r/s.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
največja zamera gre slabi preglednosti nazaj
dotični agregat je en boljših tovrstnih. vleče zvezno in je brez turbo luknje
notri res izgleda vesoljsko, ampak ko se je enkrat navadiš je super avto
ker ima rezervoar za gorivo pod prednjimi sedeži, je pod zadnjo klopjo prostor, ko pa se sedeži podrejo pa nastane ooooogromen prtljažnik

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hmm.. tako bom rekel.. branil se ga ne bi, če bi pa za toliko denarja kupoval avto, tale ziher ne bi bil na spisku
smirk-1.gif

move

Pripravnik
9. apr 2008
77
0
6
Cypress Hill
Honda mi deluje zelo vesoljsko, na trenutke mogoče še preveč. Že megane II. je malo preveč "ekstrem" za moje pojme.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
To je tipičen avto, ki razdeli folk na tiste, ki jim je ful všeč in na tiste, ki jim je ogaben. Nisem še srečal koga, ki bi mu bil delno všeč
grin1.gif

Drugače pa je meni zelo všeč ta Hondica... Res, da je cena mal zasoljena, ampak je tudi temu primerno narejena. Notri kvalitetno, velik placa, prtlažnjik nenormalno velik, veliko opreme.... bi jo imel. Belo type s
grin1.gif

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Honda naredi z vsakim modelom velik koraj naprej in konkurenca res težko sledi. Ko se enkrat iz tega avta presedeš v neki vw, opel, ipd., rečeš WTF? Kot da bi bili ostali bili nekaj let zadaj. Eni pravijo, da so drage... samo folk, tu se racuna, da v casu lastnistva ne bos zmetal xx eur za raznorazn popravila. Po 6 letih lastništva vprašanje, če je dejansko dražji kot nek opel recimo. Prav tako dobro drži ceno... Honda je že od nekdaj delala zakon motorje, sedaj so pa to nadgradili še z obliko.
Tudi vse kolegice, ki sem jih vprašal za mnenje, pravijo, da se jim ta civic zelo dopade
cool-1.gif

Saj ne samo civic, tudi novi accord je pojem v svojem rangu...

VS

VS

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hja. Če že ponujaš izbiro, definitivno rajši izberem nemški hladen in prefinjen dizajn, kot pa svetlikajoči japonski ringlšpil
grin1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
crazy1.gif
avto za otroke..kak resen clovek tega cuda verjetno ne bo kupil..

Nazadnje urejeno:

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Hja. Če že ponujaš izbiro, definitivno rajši izberem nemški hladen in prefinjen dizajn, kot pa svetlikajoči japonski ringlšpil
grin1.gif

omg...kje ti vidis pri nemcih prefinjen dizajn....edino novi mercedesi in opli. VW, bmw, audi.....popolnoma klasicne oblike....zamenajo luci in to je za vas cisto nov avto :S , notranjost in ostale linije pa skoraj identicne. tle je tok balkanskega folka, kateri sploh ne ve da obsajajo tudi drugi avti poleg nemskih.

pa brez zamere

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
si predstavljaš nekega poslovneža, ki mu bingljajo lučke kot v kitajski četrti...
hysterical-1.gif

Ja, ker če bo pa poslovnež stopil ven iz Golfa bo pa zgledal ko fakin direktor korporacije s par 1000 zaposlenimi
stupid-1.gif

Si že slišal za izraz ciljna publika? Pri Civicu to poslovneži definitivno niso.

Sicer pa se najprej pelji (ali se daj peljat v takem Civicu pa potem komentiraj
bonk.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Hočeš rečt, da wannabe poslovneži niso ciljna publika? Poslovneži se s čim drugim obremenjujejo, kot je to, kaj si bo sosed mislil o njegovem avtu
wink-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.047
833
113
Nisem cist 100% da je to taprava cena. Type S+ stane priblizno 23.000€. Dizl pa priblizno 25.000€. Ce je za tako ceno zdaj je to super duper ugoden nakup. Ne verjamem pa da so take cene
wink-1.gif

Sam si lastim bencinara 1.8. 5 vratnega. Kaj naj recem, avto je super za vozit, ima pa tudi pomajnkljivosti.
- na enem od tujih forumov lahko najdes kup napak, ki so pogoste.
- meglenke se lomijo (meni se je ena)
- plastika kjer so stveci je hudo obcutljiva (cisti samo z krpo ki je za ocala) - tega mi n doben povedal
- tanek sloj barve (to je dandanes prakasa pri vse avtih, eco barve)
- pa se kaj bi se naslo...

dobrih stvari nebm pisal, jih je dovolj, da se avto splaca kupit. Morem pa povdarit da so me posteno razocarali na avtocommercu maribor.

- pri menjavai meglenke, je nekdo od serviserjev pocohal, vrata, ko jih je odprl. To sem opazil sele doma.
- avto sem malo rukno po popravilu en del plastike pri blatniku ni glih ravno v liniji. Sem jim rekel so rekli da se ne da nic kaj naret... Hallooo komu sem pa potem placal zavarovanje. a ni njihova naloga da spravijo avto v tako obliko kot je bil.
- po poravilu nisem dobil senama kaj vse je bilo menjano.... etc...

Edit:
Avto na slikah ne zgleda nic posebnega. Ko enkrat sedis v njem......
cool-1.gif
brez besed. Vsi ostali avti, ki so v tem rangu so za 2 generaciji odzadaj, tako kot po izgledu kot tudi po performancah.

Meni je sicer 1.8 140km presvoht, je pa prakticen, ce se vozis na daljse ture. Mala poraba in se zelen si (EURO4).
Ce pa prehitevas pa ga pac navijes na 7k rpm.

Nazadnje urejeno: