Nisem cist 100% da je to taprava cena. Type S+ stane priblizno 23.000€. Dizl pa priblizno 25.000€. Ce je za tako ceno zdaj je to super duper ugoden nakup. Ne verjamem pa da so take cene
Sam si lastim bencinara 1.8. 5 vratnega. Kaj naj recem, avto je super za vozit, ima pa tudi pomajnkljivosti.
- na enem od tujih forumov lahko najdes kup napak, ki so pogoste.
- meglenke se lomijo (meni se je ena)
- plastika kjer so stveci je hudo obcutljiva (cisti samo z krpo ki je za ocala) - tega mi n doben povedal
- tanek sloj barve (to je dandanes prakasa pri vse avtih, eco barve)
- pa se kaj bi se naslo...
dobrih stvari nebm pisal, jih je dovolj, da se avto splaca kupit. Morem pa povdarit da so me posteno razocarali na avtocommercu maribor.
- pri menjavai meglenke, je nekdo od serviserjev pocohal, vrata, ko jih je odprl. To sem opazil sele doma.
- avto sem malo rukno po popravilu en del plastike pri blatniku ni glih ravno v liniji. Sem jim rekel so rekli da se ne da nic kaj naret... Hallooo komu sem pa potem placal zavarovanje. a ni njihova naloga da spravijo avto v tako obliko kot je bil.
- po poravilu nisem dobil senama kaj vse je bilo menjano.... etc...
Edit:
Avto na slikah ne zgleda nic posebnega. Ko enkrat sedis v njem......
brez besed. Vsi ostali avti, ki so v tem rangu so za 2 generaciji odzadaj, tako kot po izgledu kot tudi po performancah.
Meni je sicer 1.8 140km presvoht, je pa prakticen, ce se vozis na daljse ture. Mala poraba in se zelen si (EURO4).
Ce pa prehitevas pa ga pac navijes na 7k rpm.