Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Odvzet avto lahko dobiš po smešni ceni, ponavadi ga prodajo tudi glih toliko, da se ga znebijo in ga zaprejo, če imaš vezico ali dve pač lažje prideš do njega.
Jaz sem imel drugačno izkušnjo. Jaz sem jim šel odplačat vozilo, pa so bli prav malo nevoljni da sem prišel.
Logično da jim paše da jim mesečno plačuješ in te obirajo.
In za smešen denar ne prodajo (ajde če je nek v8 motor ki se težko proda) ampak kakega kliota, golfa dizla, bodo pa kar
lepo po fer ceni prodajali, mogoče bo stal en mesec na mestu, samo kupec se bo pa našel in to zelo hitro.
Njih nič ne boli če se avto 2 al pa 3 mesece prodaja, se bo že prodal.
Gledam enega lepega CLK-ja na ptujski ki je bil odvzet enemu frajerju iz soseščine bi lahko rekel, avto je tam pred
vrati parkiran že več kot pol leta, ampak cena (14,490) je še vedno ista in ni padla za evro in je
popolnoma konkurenčna tistim na avtonetu, noče in noče se prodat za boga ne, kako pa se bi če je 3.2 motor s toptronikom,
kdo s 15k pa si bo navlekel avto s 15 porabe.
In oni nikakor niso veseli lizinga zapirat, najbolj jim paše pa če pripelješ drugega modela ala prevzem lizinga (ki jih itak ne delajo več)
in pol lepo on podpiše, sklene pogodbo ti si pa rešen muk. Skratka leasing da ostane, kdo ga pa plačuje jim je pa vseeno
dokler je to petega, deetega, pač na datum.