A ni ironija...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Je ja. Sam pa to vidim, kot patetični prikaz socializma in v dobrobit naše leve vlade.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.302
2.106
113
Emona / Carnium
Sem ravno hotel napisat. Slovenec je kar valuta dol
smile-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nisi edini.
evil.gif

Tam nasplavu na Donavi smo pili s Srbi do onemoglosti, ko smo povedali, da ne maramo Hrvatov.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne stari..prav cudno. sem moral modela najprej vprašat a je on hrvat..potem sva šla pa še v knin k njegovim.

modelpravi, da je prišla dol policija, hrvaška in jim dala ultimat, da se izselijo, ker bodo srbi ne vem kaj. in ker se folk,posamezniki ni hotel..ker kaj bo, sej je mir in normalno se zivi..so zacel grozit, nadlegvat..
on zase trdi, da so v cistem miru, brez najmanjsega znamenja, da se bo kdrkoli kaj kurcil..moral zapustit domove pod komando, da jim grozijo srbi in d ajih bodo zajel, mucil, pobil..skratka, da bodo zrtve vojne.

pa se mi je to zdelo neumno.

potem sem pa po aprih letih imel priliko srečat popa iz knina. i n modela vrašam kako je on videl..in kaj mi reče..fant..v enem trenutku , eno jutro..je pol hrvatov iz okolice knina, hise..nasi sosedi..izginilo..kar sli so cez noc.. nam ni bilo nic jasno.potem s eje pa zacela pizdarija.

zdej..kaj,kako..ne vem..men je..spet precej ravno..ampak..tko..zanimivo

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.129
6.294
113
blizu močvirne prestolnice
Saj tako je tudi bilo, potem so pa Srbi res začeli hude stvari delati nad Hrvati, vendar grem staviti da to niso bili Krajišniki, vsaj na zašetku ne, ko pa se je razplamentelo so pa tudi slednji sodelovali pri pobijanju in uničenju vsega Hrvaškega. No ja na koncu so pop....i in Hrvatje so pridobili ozemlje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
naprej ne vem kdo je kaj..ker ta je bil begunec..un pop pa tudi ni bil ravno zgovoren.

poznam pa karlovac in vukovar zgodbe..tudi zanimive.

zavedat se je treba, da novice delajo novinarji..mnenje delajo novinarji..in potem je kukr j. sej vidis v tekoci problematiki na nasem koncu

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.594
5.180
113
No, če pogledamo iskreno, so Hrvati edini, ki so v zadnjih balkanskih vojnah pridobili ozemlje. Aja, pa šiptarji.
Ostali smo bolj ali manj pušili ali kvečjemu ohranili neko prejšnje stanje.
Danes jim hočejo generala obsoditi... Tudi, če bo par let sedel, bi moral biti za vsakega pravega Hrvata heroj. V Evropi v teh časih še 100 ciganov ne moreš posaditi na letalo, dati žepnino in jih poslati nekam drugam. Njim pa je uspelo tako rekoč skoraj povsem nekaznovano etnično čiščenje.