Danes se mi je zgodilo nekaj nenavadnega, malce se mi je mudilo pa ne da sem neki divjak vendar je bil umirjen promet na AC malce je škropiloin vse pridem do Lopate pri Celju, vozim v koloni zaradi zožanja vozišča v levo sta še vedno dva pasova, vendar pomaknjena v levo, take neumnosti, kot sem jo danes naredil je ponavadi ne delam in se držim omejitev kot pijanec plota a vseeno, se mi je mudilo na sestanek in sem se res trudil biti točen, dam smernik in grem na prehitevalni zožan pas, da bi prehitel kolono malček pospešim omejitev je bila 60 sem peljal nekaj čez 65-70 in počasi pospeševal, da prehitim kolono nakar mi iz kolone predme zapelje BMW in upočazni na 55-60 ok zmanjšam in se peljem za njim nakar se odmakne za vozni pas nazaj ok nič čudnega, malce pohitim da ga prehitim pa da se vključim nazaj na vozni pas in upočasnim vendar mi ta BMW ni pustil temveč je pospeševal vzporedno na voznem pasu, ma me je že pošteno jezil, ker nisem vedel zakaj se gre sem mislu, da gre spet za nekega objestneža, ko naenkrat zasvetijo modre luči sirena pa prisežem ko v rešilcu ali gasilcu ne bi rekel, da je bila policijska, nato mi pomaha iz avta naj upočasnim in se odpelje na izvoz ven v Celje, jaz sem odpeljal naprej proti Mariboru. Nekaj takega se mi še ni zgodilo upam, da ne gre spet za nekoga z popoldansko dejavnostjo, vsekakor pa če gre za policaja pa se mu zahvaljujem, ker tako opozorilo včasih človek res potrebuje, ker se mu kasneje več ne mudi nikamor, ker si bled ko zid.