morje je toplo prav nič usrano drekačev kot si ti pa tudi ni, se pravi vse kul... govorim pa za Lošinj trenutnoMorje je zanič. Usrano. Plavaš med odplakami in pintami. Nimaš rib, lignje in hobotnice samo še uvažajo, na plaži vse drugo samo skandinavk ne ... (one že vedo ), Dalmacija je izropana in izkoriščena za sto let.
Pred kakimi 15 leti sem si nafehtal prstace, pa še ti so bili uvoženi iz juga.
seveda me zato pa hodiš k njim na letališče in kot praviš tudi posel ti dol ne smrdi, zato usrane bodi kar lepo tiho...Ah, mene ustaši prav nič ne pogrešajo. Kar lepo se imejte tam doŁ, samo nas pri miru pustite.
Upam da se zavedaš, da je to prepovedano, vsaj ob obali, ko is sidran. Pa da nebo potem kdo pisaril da okol kakcev plavami se mamo prov lepo tuki Dól. Ravno placal pivo za 30 kun. pa sem narocil se enega
morje cisto, razen ko spraznemo rezervoar od wc.Poglej priponko 28735
Očitno te dolgo ni bilo v Sloveniji, če temu praviš slovenščina. Opažam tudi pri svaku, ki ževi cca 30 let v Nemčiji - slovenščina mu počasi dela težave, pa je kar pogosto tukaj.
Tako je. Briga te kako drugi kradejo, kašne pritiske se izvaja nad zaposlenimi, važen je Zoki.briga me kaj delajo s turisti, to da tvoj zoki krade vsem te ne moti.
Očitno te dolgo ni bilo v Sloveniji, če temu praviš slovenščina. Opažam tudi pri svaku, ki ževi cca 30 let v Nemčiji - slovenščina mu počasi dela težave, pa je kar pogosto tukaj.
od kdaj si pa ti lakiraš nohte