Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne se hecat fantje, rekord je podret (6 dni) Linki me ne motijo, itak ne odpiram Prvih 5 dni je blo kar kriza, tista potreba bo hitrem fixu, ki jo vsak pozna, danes pa brez težav in že nekako bolj sproščeno počutje.
Meni pa ni jasno, zakaj je med temi pr0n kategorijami tako popularna "moms". Ok, nekaj je MILF, ki naj bi označevala utečene fine cougarce, ampak mom vs. son in take so mi pa čisto mimo. Zgleda pa, da ljudje to kar radi počnejo, sploh glede na določene bolane komentarje pod videi.
Ne, tega ne počnejo (vsaj večina), ampak fantazirajo o tem, ali pa jih intriga zgolj zato ker gre za nekaj družbeno prepovedanega, zato so ti videi tako priljubljeni
Ne mislim na tele brazersove cougarce, ki pri 40ih zgledajo boljše kot povprečna slovenka pri 20ih. Prav delajo videe "son fucks his mom" ali še huje "son creampies his mom" in podobne. Ne vem, kdo fantazira o seksu s svojo mamo. Potem pa dajo po možnosti skupaj igralce, ki so si med sabo zelo podobni, ali celo res mamo in sina, pol pa glej to.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.