https://www.mimovrste.com/ultra-hd-tv-sprejemniki/lg-led-tv-sprejemnik-49uh7707
4K, 2500 HZ osveževanje in Quantum Dot tehnologija.
4K, 2500 HZ osveževanje in Quantum Dot tehnologija.
To je model 2015. Čez 1 mesec bodo pa predstavljeni modeli 2017.Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
No ta LG opcija vsekakor odpade...sem pa se malo zapalil za OLED in sicer LG 55EG910V, sem ga gledal in res dobra slika, ni pa 4K... in glede na ceno izgleda da je to vhodni model...
Citat:
Uporabnik sass pravi:
zakaj bi nabavil še eno napravo, če je potrebujem, da se mi bo na mizi valjal še en daljinec? raje dam teh 200+ EUR za boljši TV več HDMI
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Če smem malo bolj v budget vode zajadrat - bi lahko kdo svetoval kaj kupiti:
LG 49UH650V za 550€ ali
Samsung UE49KU6400 za 600€
In podvprašanje: ali je sploh smiselno kupovat UHD, če uporabnik nima namena gledat 4K vsebin, ampak samo standardno in full HD razločljivost. Je upscalling kvaliteten ali dobiš samo še večji zmazek? Hudič je, da na prvi pogled večina oglaševanih televizorjev vsebuje 4K.
pa moji sosedi bodo zelo srečniCitat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
zakaj bi nabavil še eno napravo, če je potrebujem, da se mi bo na mizi valjal še en daljinec? raje dam teh 200+ EUR za boljši TV več HDMI
ker lahko na to še eno napravo priklopiš zvočnike kot se spodobi.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
.. kako pa ima Philips rešeno s predvajanjem multimedije iz USB diskov in šumniki?
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Sem tik pred nakupom televizorja Philips 49pus6501.
So kaksni veliki zadrzki oz minusi?
Pred tv prezivim malo casa.
se pravi, če imam soundbar preko HDMI povezan na TV, potem nimam zvočnika, če pa preko bananc, potem imam zvočnik?Citat:
Uporabnik brunobruno pravi:
Ti se moraš izobraziti! Soundbar, ni klasičen zvočnik!
Lahko ti tudi naredim v enem ohišju reciever (predojačevalec+ojačevalec+radio kar je v bistvu reciever) in zvočnik. In tega ne pojmuješ kot klasičen zvočnik. Recimo tudi aktivni zvočnik, ima vedno predznako aktivni, torej ne rabi ojačevalnega dela.
Poleg tega so soundbari drek od zvoka. In vsi all in one sistemi za 200€ ali celo malo več.
Citat:
Uporabnik sass pravi:
se pravi, če imam soundbar preko HDMI povezan na TV, potem nimam zvočnika, če pa preko bananc, potem imam zvočnik?