39.člen ustave

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
demokracija in svoboda na višku

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Sam še syntič naj se prkluč idiotizmom capla in lanosa, pa smo tam...

Kar naj se, bomo pa še v tej temi spam klikali ...

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ga imam itak na ignore, .....

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ja, vsak ima svojo glavo. In v takih temah kot je tale, mu je treba spam pritiskat. .....Itak se že iz odgovorov na njegovo pisanje in same teme vidi, kaj je v igri, sploh ni teba njegovih postov brat.

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Glej:

Citat:

*** Ignoriran uporabnik ***

In prebiranje foruma je takoj boljše.

Pri meni je enako, s tem da vseeno pri vsakem njegovem postu, na katerega naletim, kliknem še spam . Predlagam, da začnete to počet še ostali, pa se bo hitro umiril.

Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Evo, potalal nekaj spamov njegovim nebulozam.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
.....Ti bomo pač še naprej spam stiskavali, ker samo lajaš ko prestrašen cucek.

Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
No vendarle ste ga vsaj malo kot spoam poklikali. Dajmo, no, vsako sporočilo, vsi!

Zanimiva trditev, da "moderatorji" brišemo tvoje poste, čeprav si citiral samo uporabnike. Tudi vsak drug uporabnik s tem, ko ti klikne da spamaš, izraža svoje mnenje
smile-1.gif

Lp
Peter

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Glavno, da se mene banna, tega pacienta, ki očitno najeda celotni populaciji pa pusti, da veselo spamma naprej
cheer.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Ker boš vedno našel še nekaj ljudi, ki hvalijo Union, ti si pa edini, ki goniš bedastoče v zvezi s policijskim delom že od začetka.

Sicer pa brezveze sploh še kaj pisat, budalo ostane budalo.
In kaj sem v tej temi v prvem in drugem postu napisal čez policaje, da ste mi posta spamali? No da vidimo odgovor?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.190
11.105
113
kod Džej-Zija
Ljudje ti samo vračajo za vse teženje, ki ga ti zganjaš čez leto in delaš teme neberljive. Non-stop enaki prispevki in jadikovanje glede policije, poleg tega se ne da s tabo argumentirano debatirati, ker goniš eno in isto brez predaha. Potem pa folku poči film in kakšno reče, pa je banan namesto tebe, čeprav smo v resnici tvoja stališča že tolikokrat prebrali, da jih poznamo vnaprej in so torej tvoji posti čisto navadna slama (prevod: SPAM). Zato s(m)o nekateri postali alergični tudi na ostale tvoje objave, ker je pri tebi večinoma skoraj nemogoče ločiti zrnje od plevela. Posledica sta prva dva posta v tej temi pospamana.

Disclaimer: tokrat ti nisem stisnil SPAM gumba.

P.s. Če želiš, da te bojo ljudje prenašali, brali in upoštevali tvoje mnenje, poskusi z debato na malo višjem nivoju. Zadeva dela čudeže.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
Zanimiva trditev, da "moderatorji" brišemo tvoje poste, čeprav si citiral samo uporabnike. Tudi vsak drug uporabnik s tem, ko ti klikne da spamaš, izraža svoje mnenje
smile-1.gif
Ja saj vem, da se točno zavedajo, da imam prav kar pišem, pa jih to boli. In ker pač nimajo argumentov, da bi z njimi zagovarjali svoje stališče jim preostane edino še spam tipka.
Včasih so takšni kurili knjige in čarovnice, danes pa takšni pritiskajo spam. Ko je pa vojna pa taki gorečneži postanejo vojni zločinci.

Cilj pritiskanja spam tipke ni, da nebi sami brali in gledali kar pišem, zato obstaja *ignore uporabnika* Cilj je utišat sogovornika, da nebi še kdo drug bral resnice ki jo pišem.

Sorry, če sem moderatorje po krivem obtožil, da brišejo moje poste, si pač nisem mislil, da je sistem tako gnil, daje možno da en oz par uporabnikov lahko sistematično brišejo poste drugega uporabnika in pozivajo k brisanju še bodočih sporočil, ki jih pišem, moderatorji pa to ne zaznajo kot kršitev forumskih pravil.

Nazadnje uredil moderator:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Sintič res piše bedarije (ok, včasih ima prav, ampak svoje izkrivljanje dejstev pritera do absurda), ampak mi ne pade na misel, da bi mu stisnil spam. Še 8888-ki ga ne (pa čeprav misli, da mu ga).
Edini, ki so bili z moje strani deležni klika na spam, so bili primitivni posti suzicinih alterjev, to pa je res.

@apollo: s katerim postom si izgubil točko kredibilnosti? Jaz jih imam še vedno 100.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Cilj pritiskanja spam tipke ni, da nebi sami brali in gledali kar pišem, zato obstaja *ignore uporabnika* Cilj je utišat sogovornika, da nebi še kdo drug bral resnice ki jo pišem.
Take poste še posebno rad odprem, da vidim kaj piše in če je oznaka spam utemeljena. Menim, da v večini primerov ni.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz sem tudi vjutro dobil spam sporočilo, samo nisem mogel prebrati za kaj je šlo.

Domnevam, da za kakšen post v podforumu Zgodovina, ki ga več ne vidim, me pa zadeva čudi, ker tam sploh ne vem da bi kaj pisal, če mam 1 ali 2 odgovora.

Ti boš že vedel za kaj gre
evil.gif

Al ste zaradi nezanimivosti ukinili tisti podforum.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
P.s. Če želiš, da te bojo ljudje prenašali, brali in upoštevali tvoje mnenje, poskusi z debato na malo višjem nivoju. Zadeva dela čudeže.
Misliš rečt, da bi moral blejat skuaj z ovcami ? pa rečt hvala lepa kadar te obrijejo?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Ja saj vem, da se točno zavedajo, da imam prav kar pišem, pa jih to boli. In ker pač nimajo argumentov, da bi z njimi zagovarjali svoje stališče jim preostane edino še spam tipka.
Včasih so takšni kurili knjige in čarovnice, danes pa takšni pritiskajo spam. Ko je pa vojna pa taki gorečneži postanejo vojni zločinci.

hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Citat:
Ker boš vedno našel še nekaj ljudi, ki hvalijo Union, ti si pa edini, ki goniš bedastoče v zvezi s policijskim delom že od začetka.

Sicer pa brezveze sploh še kaj pisat, budalo ostane budalo.
In kaj sem v tej temi v prvem in drugem postu napisal čez policaje, da ste mi posta spamali? No da vidimo odgovor?

Vprašaj tiste, ki so stiskali spam.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne vem, zakaj model nekaj jokca glede grmade...naj bo vesel, da živi v časih, kjer je označen kot spammer in ne v časih, kjer bi čistil gnoj izpod konjskih kopit, za večji parznik pa bi ga uporabili za gorivo...
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik Odisej pravi:
smile-1.gif

Sorry, če sem moderatorje po krivem obtožil, da brišejo moje poste, si pač nisem mislil, da je sistem tako gnil, daje možno da en oz par uporabnikov lahko sistematično brišejo poste drugega uporabnika in pozivajo k brisanju še bodočih sporočil, ki jih pišem, moderatorji pa to ne zaznajo kot kršitev forumskih pravil.
Ups, semj se prehitro opravičil moderatorjem, Ki niso tako nedolžni, saj bi morali ukrepat.
Citat:
Sankcioniranje zlorab
V primeru naknadne ugotovitve, da je bilo spročilo označeno kot SPAM neupravičeno, ima moderator možnost, da sporočilo povrne in hkrati tudi sankcionira predlagatelje. Vsem predlagateljem tega sporočila se število točk kredibilnosti prepolovi. Avtorju objave pa se povrne izgubljena točka kredibilnosti
No moderatorji, boste kaj ukrepali, proti že vnaprej napovedanim in tudi uresničenim pritiskanjem na spam tipko, neglede na to kaj bi pisal in to s strani uporabnikov, ki priznavajo da mojih postov ne berejo (me imajo na ignore) ? Prosim odgovor.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.668
3.178
113
v lokalni ostariji
no sythman ima včasih težke... ampak težke imajo tudi kakšni drugi uporabniki ki ravno tako gonijo svoje po dolgem in počez.... eni s prekomernim hvaljenjem jj in sds eni s pemateovanjem o jugi eni o izkrivljanju resnice... ampak synthmanu vsi stiskate spam dejte ga še niglu, softiju, gobi, apolotu, meni, jestu....

ajde...

dejmo si drug drugmi spam stiskat ko nam nekaj ni všeč

Podobne teme

Odgovori
0
Ogledi
20.184