300 parodija

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Smešne strani zgodovine (original naslova se ne spomnim)

History of the World: Part I

Mel Brooks ma odbite parodije, ste že kr neki njegovih filmov tle naštel
zmaga.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Prvi del History of the world je še nekak, drugi del (al je še tretji del?) pa je nikakvi, ena fora na pol ure. Brooksu tudi vse ne uspe.

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
hysterical-1.gif

kje je si pa ti gledu drugi del, ga sploh posnel niso je bil sam fake trailer na koncu prvega dela to je blo pa vse

sej s spaceballs je blo isto k so v filmu že napovedal kvazi drug del "Spaceballs 2, The Search for more Money"

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zadnji...

Definitivno najhujša parodija kar sem jih gledal in jo letno pogledam sigurno 3x je Nebodi predrzen do South Central ko v v nevarni soteski piješ đus

Za popizdit film. Je pa obvezno predhodno gledanje "Boys in the hood" "South Central" "Menace II Society"
"Higher Learning" in "Juice". Ko pogledaš te afro američanske gangsta filme, si zrel za ogled te parodije.
Pa bognedaj da je človek zadet ko to gleda, ker ti odpadejo smejalne mišice.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Malo sem narobe napisal, mislil sem drugi del samega filma (prvo prazgodovina in potem nastanek testamenta je še ql), pol del z rimljani je tak-tak, inkvizicija in francoska revolucija pa sta ful boring.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.532
1.232
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Zadnji...

Definitivno najhujša parodija kar sem jih gledal in jo letno pogledam sigurno 3x je Nebodi predrzen do South Central ko v v nevarni soteski piješ đus

Za popizdit film. Je pa obvezno predhodno gledanje "Boys in the hood" "South Central" "Menace II Society"
"Higher Learning" in "Juice". Ko pogledaš te afro američanske gangsta filme, si zrel za ogled te parodije.
Pa bognedaj da je človek zadet ko to gleda, ker ti odpadejo smejalne mišice.

zakon film! oziroma parodija!
cheer.gif