Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik korodani pravi:
Če bi bil ta motor moj, me ne bi motilo , pa četudi bi se za njim podilo 150 policistov . In dvomim,da bi tudi katerega izmed vas .
Točno tako. Zdaj računajo ceno bencina, ki so ga porabili policisti, če bi pa njim zmanjkalo za 1k€ robe bi pa jokal kako so nesposobni. Upam da bo več takih akcij, ker te kraje so presegle vse meje zdravega okusa. Je treba čapce prizemljit pa ostrašit, drugače se stanje ne bo nič izboljšalo.
Stanje se NEBO izboljšalo, ampak gre z leti na slabše. Oz. več motornih vozil se dobi vedno ceneje.
Pred slabim tednom sem bil na kavi s kolegom, na easy srkama jutranjo kavico listama časopis, in 2 mizi vstran prisedeta
2 moža, čist normalna modela, nekaj na tiho mutita pri mizi, in jasno je bilo da poslujeta nekaj "začinjenega".
Enemu izmed niju zazvoni mobič, se vstane in se gre pogovarjat vstran, je pa šel iz vrta, za steno, ampak še vedno sma ga jasno
slišala, sicer v srbohrvaščini, in vrjetno zaradi slabe vezave s srbijo govoril nekoliko glasneje, skratka G5 TDI, bo
pripeljal dol, kjer ga bodo (očitno ane) "vkradli". Cena? 2,500€ in prevoz nazaj. Očitno je avto tu bil kupljen, je popolnoma zavarovan,
na dopustu mu ga bodo "vkradli" in očitno bo tukaj dobil od zavarovalnice avto nazaj. Vsaj tako sma si razlagala.
Malo naju je blo "sram", zato sma se delala kako hudo sma zaposlena z časnikom in pisanjem SMSov,... Skratka lopovščina brez
grama srama...
Kaj če tu it na bolje, če pa noben ni kaznovan, če pa je dokazov ravno toliko kot to da je đekson bil pedofil. Vsi vemo da je bil, dokazov pa ni.
To sem tud jst slišal, ko so se eni pogovarjal... a je šlo mogoče za Golfa modre barve z ročno klimatsko napravo in ferrari brisačo na zadnji polici?
Sms-e še vedno tipkaš medtem, ko si s frendi na pijači?
Nazadnje urejeno: