30 policistov se zapodilo za motoristom?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Čudno mi je, da ni nikjer debate o tem,ali pa samo jaz nisem zasledil.

http://24ur.com/novice/crna-kronika/spektakularen-lov-motorista.html

Mi pa res ni jasno kako jim je uspelo toliko policije poslati za enim motoristom,a je bila po tej logiki celotna ljubljana brez policije,če so vsi tega mladoletnika lovili, ker 30 policistov ni malo !

60310090.jpg

60310091.jpg

Od vseh komentarjev,mi je pa tale najboljši
hysterical-1.gif

Citat:
Naj vam povem, tud jest sem bil očividec.
Nekaj bi še dodal. Poleg 30 policistov in dveh helikopterjev so bili še 3 Airbusi 320, 2 lovca F16 iz Aviana, 6 policistov na konjih, 3 kanuji z dvema policajema po Ljubljanici, 15 policistov na kolesih na obvoznici. Če se pa ne motim je bil pa vmes tudi Aston Martin v katerem je sedel Bond, James Bond.
Ampak za slednjega nisem siguren; je šel res hitro.
Govori se pa tudi med krajani, da je vse skupaj preko satelita opazovala Katarina Kresal.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Temu se reče visoko učinkovita Policija. Zgonil so za za par deset jurjev EUR stroškov, ogrozili varnost na drugih frontah, na koncu se bo lahko mulcu očitalo le par prekrškov, katerih še plačal ne bo, ker je mladoleten. Razen, da bo presran od strahu, kaj več ne bo.

Ogo

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Mene samo zanima, od kerga kapsa je motor k ga je mulo ******....
grims-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sedaj pa metek v tilnik v opomin in svarilo drugim!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Sej niso normalni res, mečejo stran davkoplačevalski denar........mulca bodo oprostili, mladoletni čefur ali šiptar ter mu dali motor nazaj.......splača se krasti danes, kot una 2 poštarja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Kaj pa bi ga pustili, potem pa bi bentili, kako nič ne delajo in niti enega mulca ne morejo uloviti?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
to je že prav, če prav razumem, da je bil na ukradenem motorju, če bi se šlo pač za prometni prekršek pač ne

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Lepo bi poskrbeli da bi se mulc preveč razkuril in se povsem slučajno s 150 kmh zaletel v betonsko škarpo. Problem permanently solved. Nov motor iz zavarovalne police, manj dela za sodišče, en primerek manj. Pa še ekonomijo bi podprli saj bi bila potrebna ena pogrebna storitev več.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ksz...

Jaz pa ne razumem logike nekaterih. Metanje denarja stran. Kaj so pa zmetali stran razen kaksen kestl bencina? Torej je treba barabe raje pustiti na miru? Me zanima kako bi bili pametni, ce bi mulo drapnil motor vam in bi modreci prisli povedat, da bo predrago, ce ga grejo lovit. Edino pravilno so naredil, se fajn bi ga moral nabutat, ampak fajn.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
teb pa podjetništvo dela težave

1. kest bencina
2. x km na števcu vsakega avtomobiila, motorja, ure letenja helija..vse ima amortizacijsko vrednost
3. amortizacija gum, bremz, tega in onega. sej voziš avto, motor, kolo
4. 30 policajev s 1000€ na mesec razdeli stanu na uro koliko?

pa si skor na strošku

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Ma ne vem, meni nikakor ne uspe na slikah našteti 30 policistov... pa jih lahko večkart preštejem in seštejem... je pa to uspelo katerim...? 24.kur? Kot najbolj verodostojnem viru na tej strani alp?
bonk.gif

Vsa čast policiji, da je uspela preprečiti krajo motorja. Tudi če bi bilo 100 policistov v akciji, njihova plača ne bi bila nič večja, kot če bi nekje počivali v senci in ''jebali'' normalne državljane za vožnjo 65km/h skozi ostanke cestninskih postaj. Meni se še vseeno zdi bolje, da uprizorijo tak lov, verjetno bodo naslednji lopovi dvakrat premislili, če se splača... samo še pravo kazen mora pezde dobiti...
cheer.gif

korodani

Pripravnik
12. apr 2009
147
0
16
Če bi bil ta motor moj, me ne bi motilo , pa četudi bi se za njim podilo 150 policistov . In dvomim,da bi tudi katerega izmed vas .

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Hja s temi kao stroški je hudič, pa vendar:

- policaji so v službi, lovili so ga v rednem delovniku,
- vozili bi se itak, dodatne strošek gre edino na sorazmerno višjo porabo pri lovljenju kriminalca (vprašljiv je samo helikopter, pa še ta mora kdaj kej potrenirat)
- edino, kjer smo na minusu je, da ta čas niso ustavili kakšnega dinamika (število patrulj, število dinamikov, ki bi jih ta čas obdelovali)

Ja taka je ta matematika ja.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Najbolj, da naredimo prostovoljno policijo. Verjetno bi tokrat bilo bolje, da bi postavili radarje kot da so se podili.
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
JAZ SEM ZA JAVNE STRAŽE, KRANJ bi rabil tako.....kaj folk dela med ulicami, cestami to ne vidiš nikjer....kako dirkajo itd.

Zvečer pa itak CIRKUS.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
JAZ SEM ZA JAVNE STRAŽE, KRANJ bi rabil tako.....kaj folk dela med ulicami, cestami to ne vidiš nikjer....kako dirkajo itd.

Zvečer pa itak CIRKUS.

Seveda in potem bi par lokalnih kmetov jemalo zakon v svoje roke. To naj ureja policija, saj je za to placana.