255W ne gre povezat na pc

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Ko sem ga prvič priklopil na en PC je vse delalo. Danes pa ga na nobenem PCju ne morem prepričat, da se postavi v USB mode. Ko vtaknem usb kabel iz masine, se ne zgodi nic. Čez nekaj časa se pojavi boot screen, kao da gre v PC connect mode, vendar tist zelen indikator ne pride do konca in takoj zatem, se zacnejo nalagat zemljevidi.
Sprobal sem tri usb kable in tri PCje, pa povsod enako. Naj povem še to, da mi 250w dela čist normalno in ga najde takoj, ko kabel vtaknem.

Kakšna ideja, al je defektna naprava?

Hvala

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Se mi je pa tudi že zgodilo, da sem naenkrat na USB priključke imel priključenih preveč naprav. Predvsem multifunkcijski laser je bil odveč. Ko sem ga odklopil, je Garmin spet delal tako kot je treba. Mogoče je ista težava tudi pri tebi.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
kje pa ima reset? sem iskal spodaj pa nikjer nasel. 250ka ima napisano, ta pa nw

bom probal se par naprav izkljucit, pa porocam

hvala

srapos

Pripravnik
16. nov 2008
381
0
16
Tržič
Imam 765. Moj se resetira tako, da ko napravo ugasneš, tipko držiš v levem položaju še 8 sekund. Za tvojo napravo pa ne vem. Poglej v navodila. Mora pisati.

sandiv

Pripravnik
4. sep 2007
268
1
18
Maribor
Ne vem sicer kje ljudje kupujejo te Nuvije, a na tem forumu dobiš občutek, da pri nobeni napravi ni zraven navodil za uporabo. Meni do sedaj še ni uspelo kupiti takega.
confused-1.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.758
809
113
toti Maribor
Navodila so v sami napravi. Ikona za pomoč (nastavitve-pomoč)in navodila so notri. Samo nekaterim je to težko .

Roby11

Pripravnik
16. nov 2007
501
0
16
Maribor
Ko so delali raziskave smo Slovenci na prvem mestu, da ko kupimo napravo začnemo kar po njej štorat, brez da bi odprli navodila.