meni se zdijo ljudje po naravi veliko bolj napadalni...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ne, niso, ker invalidi so ljudje, pes pa je žival, zver, po naravi napadalen, etc.
Jaz sem mnenja, da bi Keber moral izvleči kolt in ukokati oba napadalna psa in potem poiskati še tretjega in ga isto ukokati.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj ni čudno, da so psi taki, ko pa se tako dere. Ne zna s psi.
Mene sta takole pred nekaj tedni "napadla" dva ovčarja na planšariji pod Slavnikom, je pa bila razlika, ker lastnika ni bilo nikjer. Pač sem se ustavil in lepo počasi obrnil, psa sta lajala na polno, ampak napadala pa nista, smo se vse lepo pomenili na razdalji 3 metrov.
Je pa res, ker ni bilo lastnika, nisem mogel naprej, zato sem ubral bolj divjo pot, kar pa je spet čisto posebna pustolovščina.
To je to. Uporabil si svoj prvinski čut, se nagonsko umaknil in psa sta to razumela. Sicer tudi, če bi šel naprej, ti verjetno ne bi nič naredila, samo počakati bi moral, da se umirita. Pa saj ni važno.
Čudno, ane, tolk enega straha zaradi psov, pa vidimo, da jo tudi ob srečanju s tropom 25 ornk komadov odneseš brez praske.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
tale ana je iz nekega westrn stripa ane
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Jaz sem mnenja, da bi Keber moral izvleči kolt in ukokati oba napadalna psa in potem poiskati še tretjega in ga isto ukokati.Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj ni čudno, da so psi taki, ko pa se tako dere. Ne zna s psi.
Mene sta takole pred nekaj tedni "napadla" dva ovčarja na planšariji pod Slavnikom, je pa bila razlika, ker lastnika ni bilo nikjer. Pač sem se ustavil in lepo počasi obrnil, psa sta lajala na polno, ampak napadala pa nista, smo se vse lepo pomenili na razdalji 3 metrov.
Je pa res, ker ni bilo lastnika, nisem mogel naprej, zato sem ubral bolj divjo pot, kar pa je spet čisto posebna pustolovščina.
To je to. Uporabil si svoj prvinski čut, se nagonsko umaknil in psa sta to razumela. Sicer tudi, če bi šel naprej, ti verjetno ne bi nič naredila, samo počakati bi moral, da se umirita. Pa saj ni važno.
Čudno, ane, tolk enega straha zaradi psov, pa vidimo, da jo tudi ob srečanju s tropom 25 ornk komadov odneseš brez praske.
Problem s tem Grkom je samo to, da bi Grk moral imeti vsaj štiri kolte (kot npr. Ana četiri pištolja), če bi hotel postreliti cel trop.
Itak so pa psi ene pičke, ko so v krdelu: ustreliš enega, dva in vsi spizdijo "glavom bez obzira", kot bi rekli srbjanci.
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
tale ana je iz nekega westrn stripa ane
Ja, sam se ne spomim, al je bil to Kapetan Miki ali Tex Viler.