Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj ni čudno, da so psi taki, ko pa se tako dere. Ne zna s psi.
Mene sta takole pred nekaj tedni "napadla" dva ovčarja na planšariji pod Slavnikom, je pa bila razlika, ker lastnika ni bilo nikjer. Pač sem se ustavil in lepo počasi obrnil, psa sta lajala na polno, ampak napadala pa nista, smo se vse lepo pomenili na razdalji 3 metrov.
Je pa res, ker ni bilo lastnika, nisem mogel naprej, zato sem ubral bolj divjo pot, kar pa je spet čisto posebna pustolovščina.
upam, da jim nisi kazal hrbta, ker zna bit to zelo nevarno. pes raje napada s hrbta, nagoni. ko se umikaš psu se umikaš ritensko.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Saj ni čudno, da so psi taki, ko pa se tako dere. Ne zna s psi.
Mene sta takole pred nekaj tedni "napadla" dva ovčarja na planšariji pod Slavnikom, je pa bila razlika, ker lastnika ni bilo nikjer. Pač sem se ustavil in lepo počasi obrnil, psa sta lajala na polno, ampak napadala pa nista, smo se vse lepo pomenili na razdalji 3 metrov.
Je pa res, ker ni bilo lastnika, nisem mogel naprej, zato sem ubral bolj divjo pot, kar pa je spet čisto posebna pustolovščina.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ja, odnesel je brez praske, ker sta prišla tista dva veleumna pastirja, ki ne ločita med javno potjo in njunimi pašniki...če bi imel malo boljši dar opazovanja, bi videl, da so bili psi tako rekoč tik pred napadom so ga okrožili in cloze-inali...