DEMOS je dobro zastavil, niti Oman niti Peterle, niti Pučnik ter Pirnat niso bili šfoh in za njih dam roko v ogenj da se osebno niso okoristili, začelo se je šele pod tako opevanim strokovnjakom Drnovškom!
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
DEMOS je dobro zastavil, niti Oman niti Peterle, niti Pučnik ter Pirnat niso bili šfoh in za njih dam roko v ogenj da se osebno niso okoristili, začelo se je šele pod tako opevanim strokovnjakom Drnovškom!
Cerkev bi mogla vodit državo, da vešCitat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
kakšni demokrati, večino vladanja je imel Drnovšek in njegova LDS ter SD, seveda takrat si jih pa lepo volil, oh so dobri kljub lažem in zakonodaji kateri so oni napisali da je potem bebo od Janše le zaključil, zadnje štiri leta pa so bili taki bebci da še to niso znali! Najprej pri sebi razčisti, tako kot ostali, zakaj ste volili kradljive stranke in si ga metali na Drnovška, Kučana, Pahorja, Janšo, Podobnika, LDS, Zares, Desus, SLS, SD.... Bilo je čisto lepo začrtano, toda šele pod Drnovškom je šla JU ai JS v nebo glede zaposlitev, tvoj Gaber je uničil šolstvo, pri zdravstvu še nismo imeli dobrega ministra, pri kmetijstvu razen pod Ostercem in Židanom prav tako ne, gospodarstvo in finance pa sploh ne! Policija in vojska sta bili vedno orodje za razne afere, katere koli oblasti!![]()
In koga bi po tvojem morali ljudje voliti leta 91? Tako informativno. Kdo bi bil najvecji postenjak ki se nebi niti malo okoristil in vse pravicno razdelil med ljudi?
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Boli me [cenzura].
Tolk, kokr so se teli "demokrati" okoristili z osamosvojitvijo, si pred 21. leti normalen delovni prebivalec republike Slovenije niti v sanjah ni mogel predstavljati. Kaj bodo vse "olastninili", preprodali, zajebali ali preprosto ukradli s pomočjo politike in v spregi z zakonodajnim izvršilnim in sodnim organom, s končnim ciljem stopiti na pot kapitalizma brez lastnega vložka določenim osebkom pri koritu.
Ne grem ne na veteransko proslavo, pa tut zastave ne bom izobesil. Država Slovenija me je razočarala na vsej črti in resno razmišljam, da bi tisto plaketo enemu v glavo zabrisal.
Zdej pa še pomisli, kaj bi tak neizobraženec lahko naredil. To da govori folku svoje modrosti je dovolj za gostilniški krožek, ne pa za vplivno mesto pri vodenju države.Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Takrat smo govorili, da je bil "naravno inteligenten", ker se je na sto km videlo, da nima izobrazbe. Povedal je pa v obraz točno tisto, kar ti gre in kar nihče drug ni upal.
Saj je vsak normalen človek že takrat vedel, kam pes (vladajoče garniture) taco moli. Pomagati se pa ni dalo, zakaj pa mislite, da imamo tak volilni sistem!![]()
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Boli me [cenzura].
Tolk, kokr so se teli "demokrati" okoristili z osamosvojitvijo, si pred 21. leti normalen delovni prebivalec republike Slovenije niti v sanjah ni mogel predstavljati. Kaj bodo vse "olastninili", preprodali, zajebali ali preprosto ukradli s pomočjo politike in v spregi z zakonodajnim izvršilnim in sodnim organom, s končnim ciljem stopiti na pot kapitalizma brez lastnega vložka določenim osebkom pri koritu.
Ne grem ne na veteransko proslavo, pa tut zastave ne bom izobesil. Država Slovenija me je razočarala na vsej črti in resno razmišljam, da bi tisto plaketo enemu v glavo zabrisal.
nič več ..![]()
Kam bi nas šele pepček, ki ga lahko vsak s 5min cajta nategneCitat:
Uporabnik Gatto pravi:
A res, jest5...kam so nas pa ti "izobraženci" pripeljali? povej kam..![]()
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Zdej pa še pomisli, kaj bi tak neizobraženec lahko naredil. To da govori folku svoje modrosti je dovolj za gostilniški krožek, ne pa za vplivno mesto pri vodenju države.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kraljevine SHS ni nikoli bilo...
Meni osebno je šel Kramberger na živce; nekak preveč "posiljen" je bil.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Meni osebno je šel Kramberger na živce; nekak preveč "posiljen" je bil.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ne sodi po sebi!