21. rojstni dan

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.072
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
DEMOS je dobro zastavil, niti Oman niti Peterle, niti Pučnik ter Pirnat niso bili šfoh in za njih dam roko v ogenj da se osebno niso okoristili, začelo se je šele pod tako opevanim strokovnjakom Drnovškom!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
DEMOS je dobro zastavil, niti Oman niti Peterle, niti Pučnik ter Pirnat niso bili šfoh in za njih dam roko v ogenj da se osebno niso okoristili, začelo se je šele pod tako opevanim strokovnjakom Drnovškom!

Ah kje pa, ti so samo sebi kupili kilo belega kruha, ostalo pa so siromakom delili.

Ti res zivis v lazi in iluziji.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
bonk.gif
kakšni demokrati, večino vladanja je imel Drnovšek in njegova LDS ter SD, seveda takrat si jih pa lepo volil, oh so dobri kljub lažem in zakonodaji kateri so oni napisali da je potem bebo od Janše le zaključil, zadnje štiri leta pa so bili taki bebci da še to niso znali! Najprej pri sebi razčisti, tako kot ostali, zakaj ste volili kradljive stranke in si ga metali na Drnovška, Kučana, Pahorja, Janšo, Podobnika, LDS, Zares, Desus, SLS, SD.... Bilo je čisto lepo začrtano, toda šele pod Drnovškom je šla JU ai JS v nebo glede zaposlitev, tvoj Gaber je uničil šolstvo, pri zdravstvu še nismo imeli dobrega ministra, pri kmetijstvu razen pod Ostercem in Židanom prav tako ne, gospodarstvo in finance pa sploh ne! Policija in vojska sta bili vedno orodje za razne afere, katere koli oblasti!

In koga bi po tvojem morali ljudje voliti leta 91? Tako informativno. Kdo bi bil najvecji postenjak ki se nebi niti malo okoristil in vse pravicno razdelil med ljudi?
Cerkev bi mogla vodit državo, da veš
hysterical-1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Krambergera
smile-1.gif
a so ga prej pospravili. Sem zadnjič gledal in poslušal njegove govore, večino je zadel, se nam ravno to dogaja sedaj.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Takrat smo govorili, da je bil "naravno inteligenten", ker se je na sto km videlo, da nima izobrazbe. Povedal je pa v obraz točno tisto, kar ti gre in kar nihče drug ni upal.

Saj je vsak normalen človek že takrat vedel, kam pes (vladajoče garniture) taco moli. Pomagati se pa ni dalo, zakaj pa mislite, da imamo tak volilni sistem!
tongue-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.750
900
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Boli me [cenzura].
Tolk, kokr so se teli "demokrati" okoristili z osamosvojitvijo, si pred 21. leti normalen delovni prebivalec republike Slovenije niti v sanjah ni mogel predstavljati. Kaj bodo vse "olastninili", preprodali, zajebali ali preprosto ukradli s pomočjo politike in v spregi z zakonodajnim izvršilnim in sodnim organom, s končnim ciljem stopiti na pot kapitalizma brez lastnega vložka določenim osebkom pri koritu.
Ne grem ne na veteransko proslavo, pa tut zastave ne bom izobesil. Država Slovenija me je razočarala na vsej črti in resno razmišljam, da bi tisto plaketo enemu v glavo zabrisal.

467716-post_slo.gif
nič več ..

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
KSZ

Jebala vas politika. Lep dan je. Skoristite ga. Al juhca al nogomet al čevapi al pa sam senca. Podalšan vikend in to je to. Hvala bogu z praznike pa naj bodo rdeči al pa plavi. Pr men na koledarju so vsi rdeči.
Mal smo delal, mal bomo pikniziral jutri sluzba, za to treba dons vse.
Ne se kregat kako pa kaj in kaksni. Vn oz v senco al pa v vodo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Takrat smo govorili, da je bil "naravno inteligenten", ker se je na sto km videlo, da nima izobrazbe. Povedal je pa v obraz točno tisto, kar ti gre in kar nihče drug ni upal.

Saj je vsak normalen človek že takrat vedel, kam pes (vladajoče garniture) taco moli. Pomagati se pa ni dalo, zakaj pa mislite, da imamo tak volilni sistem!
tongue-1.gif
Zdej pa še pomisli, kaj bi tak neizobraženec lahko naredil. To da govori folku svoje modrosti je dovolj za gostilniški krožek, ne pa za vplivno mesto pri vodenju države.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Boli me [cenzura].
Tolk, kokr so se teli "demokrati" okoristili z osamosvojitvijo, si pred 21. leti normalen delovni prebivalec republike Slovenije niti v sanjah ni mogel predstavljati. Kaj bodo vse "olastninili", preprodali, zajebali ali preprosto ukradli s pomočjo politike in v spregi z zakonodajnim izvršilnim in sodnim organom, s končnim ciljem stopiti na pot kapitalizma brez lastnega vložka določenim osebkom pri koritu.
Ne grem ne na veteransko proslavo, pa tut zastave ne bom izobesil. Država Slovenija me je razočarala na vsej črti in resno razmišljam, da bi tisto plaketo enemu v glavo zabrisal.

467716-post_slo.gif
nič več ..

A si moraš misliti ,da te naše rdeče demokrate folk se kar voli in jih dobesedno "voli". ??

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
A res, jest5...kam so nas pa ti "izobraženci" pripeljali? povej kam..
priden.gif
Kam bi nas šele pepček, ki ga lahko vsak s 5min cajta nategne
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik jest5 pravi:

Zdej pa še pomisli, kaj bi tak neizobraženec lahko naredil. To da govori folku svoje modrosti je dovolj za gostilniški krožek, ne pa za vplivno mesto pri vodenju države.

Prav! Ne vem sicer, kakšno mamo imaš, ampak "takšno mamo" bi slovenija definitivno še kako krvavo potrebovala!
Nekateri mislijo, da jo ne, zato so jo odstranili.

Moje mnenje je, da je (poleg Kavčiča) Kramberger edini, ki si zasluži naziv "Slovenec"! Vsi ostali smo riti. Pisnemo samo takrat, ko nas do konca zvije, pa še takrat le diskretno ...

Mojo trditev "poleg Kavčiča" naj popravim, da jih je bilo v Sloveniji zelo veliko, ki so si prizadevali za dobro naše deželice, pa kaj, ko je bilo interesov enostavno preveč! Že kraljevina SHS je bila prisilna in iz tega izhaja tudi vsa jad, ki jo doživljamo še celo sedaj.

In : - kdo je ves ta čas mešal štrene ? Moram eksplicitno napisati? 4x8, tvoj kler, ki mu je svet nekako dovolil tolikšen razvoj in sram te bodi, da ga tako zagovarjaš!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Kraljevine SHS ni nikoli bilo...

Meni osebno je šel Kramberger na živce; nekak preveč "posiljen" je bil.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Kraljevine SHS ni nikoli bilo...

Seveda je bila...since 18. dec 1918, ko se je Država SHS združila s Srbijo...leta 1929 se pa preimnuje v Kraljevino Jugoslavijo...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik patriot pravi:

Seveda ne za predsednika, kot je kandidiral, za zajebano mamo bi bil pa dober. Takšno, ki te kdaj tudi okoli ušes če je treba, pač po zaslugah. Za red delat v hiši!

Preveč dobra opozicija je bil, pa so ga pospravli.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Njegovo vlogo vecnega podjebatora je prevzel Zmagec. In ni nic pametnega iz vsegaskupaj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.773
9.979
113
40
MB
zdaj ne vem al sem samo jaz nezahtevn, ampak glih ob obletnici je kolegica ki je beæki konjušar začela po fb pisarit kak bi nam blo boljše pod avstrijo in podobne floskule, in ji nikakor ne morem dopovedat da to se preprosto ne dela, oz tudi za nekaj 100 € plače, dvomim da bi kateri narod menjal svojo svobodo ... pa ji nekak ne potegne ker pravi da od slovenije nima nič, ne dobi možnosti za prvo zaposlitev itd, moji službi pa pravi da je bila na pladnju prinešena
grin1.gif

zdaj ne vem ... meni recimo že nekaj pomeni da sem se šolal, pa relativno brezskrbno živel v državi ne zdi glih kot da nimam nič od države, pol enkrat ... si pa načeloma sam sebi prepuščen ... al sem to samo jaz, pa bi lahko še vedno pričakoval od države kaj
confused-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.189
1.970
113
Emona / Carnium
Mah, jaz sem dan državnosti praznoval tako, da sem jedel æevape (z dodatkom mlete parpike) avstrijskega mesarja na njegovem teritoriju (Vrbsko jezero) in potem skočil še do Italije v šoping. Vse to sem počel ponosno, pokončno, državotvorno. Malo sem bil užaljen, ker nihče ni prosil, če mu pokažem svoje dokumente, ki mi jih je izdala država Slovenija.