21 let

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ma ne, kaj si ja nor, da bi kje dal kaj na sebe...... to mora biti kuča poso, poso kuča

bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ksz

to s kvantiteta prehaja v kvaliteto sem poslušal cca 10 let nazaj. pa mi ni potegnil. rad mam kvalitetno kvantiteto. pa če se še presenečenja skrivajo, vklopijo..pa tok boljš. še mal..adrenalina in je

definitivno bolje kot pa bit lovc s slepimi naboji

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, to se je treba vprašat..huda milfica na fejsbuku? le zakaj? jetamp je malo prehitro ratal zadovoljen
smirk-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik muraena pravi:
21ka je lepa, je treba čestitat
aplauz.gif
.

Ja, sam za reševanje težav sta potrebna dva. Če enemu ni do tega in se ne sooča s kompromisi, potem je tako kot je.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Biti skupaj in biti SREČNO skupaj je razlika. Na netu itak vsi zatrjujejo, da so SREČNI..bla bla...Srečno vezan folk se ne zadržuje na takih bluzatorskih forumih, ker ni razloga za to.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Biti skupaj in biti SREČNO skupaj je razlika. Na netu itak vsi zatrjujejo, da so SREČNI..bla bla...Srečno vezan folk se ne zadržuje na takih bluzatorskih forumih, ker ni razloga za to.

kle se zadržujemo najvecji jebaci, k podiramo vse zivo..s tabo na čelu..ti si nam..idol.

kaj ti kle gor pocnes..a ni kaj za onegavit..lizat..al bi raj sesal..

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja, to se je treba vprašat..huda milfica na fejsbuku? le zakaj? jetamp je malo prehitro ratal zadovoljen
smirk-1.gif

Fantje sej ni tako hudo z mojo imava drugače skupen računu na facebooku in nič ne skrivava eden pred drugim. Tiste opazke pa letijo na hčerin facebook od njenihsovrstnikov. Če gre pa ona kdaj s kakšnim sodelavcem na kavo ali pa jaz s kakšno na sok pa noben od naju ne komplicira. Če ni foušije je za vse zadost
smile-1.gif
.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ja itak, me frderba. Letos poleti na morju je bilo zanimivo, ko smo par dni srečevali nek drug zakonski par potem se pa zapletemo v pogovor in pogovor nanese na družino in kdaj bova imela otroke zraven naju pa najina hči
redface-1.gif
. Pač eni majo take genske predispozicije, da jih komot 10+ skrijejo.