Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
Citat:
Uporabnik oriolus pravi: Kako gredo wifi zadeve mi je pri 100 II več ali manj jasno, bolj se bom poglobil v kratkem, ko dobim tablico.
LP
In ker sem danes tablico tudi dobil, sem naredil nekaj hitrih preskusov kombinacije rx 100II in Samsung Galaxy tab2, z naloženim programom PlayMemories mobile, rezultati pa so:
- tako, kakor je obljubljeno v opisih na netu, je domet wifi povezave cca 12 do 15 m
- pogoj za povezavo je vizualno nemotena razdalja, stena ustavi povezavo takoj, ne glede na oddaljenost
- ob povezavi se lahko kontrolira na aparatu preko tablice zoom, samosprožilec, bliskavica in seveda posnetek
- predogled posnetkov na tablici je zmanjšan na velikost zaslona, vendar so detajli ob povečevanju kljub temu dobro pregledni.
- video deluje podobno kakor fotografija, zoom je možno kontrolirati preko tablice
- ob tem, ko se fotografija shrani tudi na tablici, za video to ne velja ali pa jaz nisem našel.
Toliko za sedaj, ker sem pač obljubil opis vtisov.
Vsekakor si bom primerno tablico v kratkem kupil (ta je bila izposojena), ker bo pri mojem naravoslovnem fotografiranju očitno dovolj koristna, da bo nakup upravičen.
LP