Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nic ne pise o kaksnem eSATA konektorju, na slikah se pa tudi slabo vidi (OP hoce eSATA), ker nima omenjenega niti napajalnega konektorja, ugibam, da eSATA ne podpira.
Sicer je skoda, je najbrz cenejse dodati to, kot pa USB.
Tegale za 12 EUR sem mislil (po mojem je enak kot tvoj na sliki, samo ohišje ni ALU): http://www.mobilna-oprema.si/detail.php?page_lang=si&mid=3&koda=USB2079
Naročil prejšnji teden, dobil po predrčaunu v 2. dneh. Dela bp. Lahko pa potrdim da je sata, da ima usb 2.0 in esata vtič, ter tamal okrogel power vtič (če bi ga rabil). V škatli je še en "leder" žepek za shranjevanje, pa usb:mini usb kabel, pa sata kabel, pa power okrogel v usb kabel (če bi rabil več štroma in bi bilo potrebno napojiti). Slednjega nisem preizkusil in ne vem če dela - na mojih usb vtičih normalno zavrti disk. Aja, poštnina je 3,5ojrov, če ne prevzameš osebno (mislim da so iz MB).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.