Saj pravim softi, jaz pa sem imel svoj čas 2 doma, sedaj enega. Povem ti da motor res ni biser, ima svoje napake ki so za takšno znamko kot je Audi sramotne. Lahko pa ti v istem hipu povem da je bil ta Audi eden izmed mojih najboljših nakupov, sem bil z njim najbolj zadovoljen. Užitek ki mi ga je za tiste čase nudil pri vožnji, meni osebno všečen izgled in zelo ugodna poraba glede na motor. Če ne bi dobil sedanjega avtomobila po "noriji" tako poceni bi ga še sedaj imel in ga z veseljem vozil, res pa da je nova šestica čist drug svet, tudi cena je x4... Skratka kaj ti hočem povedat? Ob pravilnem vzdrževanju tega avtomobila in če veš kje moraš kak material nabavit niti ni vzdrževanje tega avtomobila tako drago proti užitku ki ti ga nudi. Res pa je da ni tako kvaliteten kot 1.9 TDI motorji, kar smo že obdelali... Skratka dost muzike za relativno malo denarja. Laguna 2.2 dci je res jajca, smo jo imeli doma nekaj mesecev. Čeprav ima pa spet svoje plus, kot npr. udobje, ki ti ga bo težko kak Audi v tem rangu ponudil... Pač ocenit moraš kaj ti je pomembno... Pa brez skrbi, ne hvalim ničesar v življenju in tudi jaz se lahko nategnem kot vsak, vsi smo ljudje...
Lp