12" prenosnik ...

FRooT

Pripravnik
19. avg 2007
507
8
18
Torej gledam tole : HP 2230s 12.1" T3400

Pa nekak glede na ceno ne najdem kaj boljšega ? kakšen predlog ! Rabim manjše računalo in ne game station
wink-1.gif

LP Miha

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Meni izpade prov kul in če bi imel COM port, bi vzel 2, ne enega
zmaga.gif

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
12" prenosnik je meni najboljša kombinacija... dovolj majhen za prenašat naokrog in dovolj velik, da se da z njim tudi kaj naredit. No... za kako daljše delo, moraš biti že malo snajperja :D

Poglej si mogoče še MSI modele (micro star international). Jaz ga imam in sem zelo zadovoljen. Vzel sem ga pa, ker ima "pante" (spoje med monitorjem) narejene izredno kvalitetno. Imam ga četro leto in je še vedno kot nov. Pocket rocket
smile-1.gif

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.519
14
38
37
Dolenjska
KSZ

Da ne odpiram nove teme...
Ima kateri od teh majhnih prenosnikov (mogoče celo kakšen od 10") PCMCIA režo? Namreč, uporabljal bi jo za čitalec kartic (za e-banko), pa da mi ne bi bilo treba priklapljati čitalca, ko sem na terenu...

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
Tale HP je zgleda nima.... moj 12" MSI jo ima. Hvalabogu, ker notranji modem ni preveč dober (zelo slabo lovi) in sem kupil PCMCIA modem. To je v bistvu edina zamera... je pa res, da sem tudi hotel modem, ki bi podpiral recimo Network Stumblerja.

Za 10" pa ne vem, žal. Ampak tam je zadeva že tako na tesnem s prostorom, da bo težka po mojem.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Chimay pravi:
KSZ

Da ne odpiram nove teme...
Ima kateri od teh majhnih prenosnikov (mogoče celo kakšen od 10") PCMCIA režo? Namreč, uporabljal bi jo za čitalec kartic (za e-banko), pa da mi ne bi bilo treba priklapljati čitalca, ko sem na terenu...

Tale jo ima. Ampak je tista polovična.
grims-1.gif