Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Vi se kar pripravljajte na "evropske" tekme.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Kaki debakl? Pa saj so zvlekli remi. V gosteh!
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Gledal sem po tv, bili smo veliko boljši nasprotnik, o sodnikih ne bi, delajo pač napake.
Tudi Mb je imel z njimi velike težave, razlika je v tem, da so se štajerci na koncu izvlekli, tukaj pa so se gorenjci z neodločenim rezultatom.
Vem, da sicer šteje samo samo rezultat, ampak ponavljam, sreča štajercev z dobrimi rezultati in tako slabo igro se bo slej kot prej nehala. In želim jim, da ostanejo v Ligi Evropa, da si ne bi delali prevelike sramote v Ligi prvakov....
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Gledal sem po tv, bili smo veliko boljši nasprotnik, o sodnikih ne bi, delajo pač napake.
Tudi Mb je imel z njimi velike težave, razlika je v tem, da so se štajerci na koncu izvlekli, tukaj pa so se gorenjci z neodločenim rezultatom.
Vem, da sicer šteje samo samo rezultat, ampak ponavljam, sreča štajercev z dobrimi rezultati in tako slabo igro se bo slej kot prej nehala. In želim jim, da ostanejo v Ligi Evropa, da si ne bi delali prevelike sramote v Ligi prvakov....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
fuzbal se tudi z glavo igra
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
fuzbal se tudi z glavo igra
To mi o fuzbalerjih govorimo?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
mb že par let nima igre... take razbijaške, ima pa rezultate
če ma yasmin dan, pošola messija in ronalda