Ah, Maribor je kot Real - brez sodnikov je bolj tuga
Smo videli včeraj, ja...
Ah, Maribor je kot Real - brez sodnikov je bolj tuga
Ah ne gola pa ni bilo !!!Smo videli včeraj, ja...
Ne bom vas prcal, ko vam ne gre.To bo še zanimivo......slabše kot tako nismo mogli startat....
Car, kar dela zahovič je le folklora za ljudstvo. Preberi kakšne njegove intervjuje, ki po možnosti niso na Nogomaiji ali kakšnem drugem pristranskem časniku, boš videl kakšen pogled ima na Olimpijo in koliko jo spoštuje. Ni pa Zahovič kot Katanec, ki je slekel hlače pred nadmočno Malto in maha z belo zastavo.
Včasih se ne strinjam z vsem, kar pove in včasih bi res lahko bil nekoliko bolj takten, ampak trenutno imamo 4 velika imena v sklopu slovenskega nogometa - Čeferin, Skomina, Zahovič in Kek.
Milanič pa verjetno res ni nek velik strokovnjak, vendar odlično paše v mariborsko sestavljanko. takšen je bil tudi Šimundža. Da vseh niti v NK Maribor ne vleče samo trener, je jasno vsem. In potrebuješ trenerja, ki zna v takem delat. In tukaj se Zahovič in Milanič odlično ujameta. Ni pa Milanič le lutka na vrvicah Zahoviča - kdor tako misli, ta ne pozna delovanja NK Maribor.
Na drugi strani pa imaš Mandarinkota, ki zmerja vse povprek in ponižuje tekmece. Kar preberi si kakšen njegov intervju. Nazadnje je svojega (nekdanjega) sodelavca imenoval kar "uličar..." Pa podpovprečno inteligentnega Ilića, za katerega bi bilo bolje, da bi bil cel čas tiho, ker kak odpre lape, priletijo ven same oslarije. Pa Rudonjo, ki je... Pač je, ne vem, zakaj točno je tam. Stojić je bil tam zato, da je malo denar obračal, kaj koristnega od njega ni bilo...
Dobro je včasih si postavit ogledalo.
Glede igra pa - pohvala Olimpiji, da se je sestavila in nanizala toliko zmag. In maribor me je malo razočaral. Če sem mislil, da je bila prva kiks zaradi uvedbe novega igralnega sistema (zaradi Cretuja so preklopili iz 4-3-1-2 na 4-3-3) in posledično neuigranosti, ter da je proti Rudarju bil pač nesrečen dan, me je včerajšnja tekma razočarala. Morajo premagat ta strelski krč, potem bo spet vse steklo. Pa obramba nam šepa, preveč golov dobimo.
Ne dvomim pa, da bo tudi letos naslov prvaka ostal v Mariboru