1.5 TSI v Kodiaq-u

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
razmisli: a misliš, da te bo prav čakal tam prazen prostor pri polnilnici, da se boš lahko ti pripeljal pa nafilal?
kaj če bo že vse zasedeno? do naslednje tam isto, potem pa že zmanjka energije....

in potem lahko namesto, da boš na pagu v 5urah, se furaš dol 8 ali več

Stari moj, vceraj sem v Dolomitih pil pivo z nizozemcem, ki je na San Pellegrino (prelaz, juzna tirolska) prisel s Teslo v 2h dneh in je bil vesel in vse. Vracunas in se obnasas razmeram primerno. Vse se da, ce se hoce. Drgac pa dizla 6 jurjev kups pa je. Fakin lakoca...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
Ti nisi varen nikjer. Vedno bo kak izgovor, sam ti ne, right? :)

Bytheway: sem ze doma, insecure alert :)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
Ni potrebe, se v bolnici so me odslovili ker testi niso sigurni, ce ne kazes znakov okuzbe. Sem sel preventivno tja, da ne bi kdo sral... Jebes vse to...

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
V bajti bo težko meter pa pol stran od nje hodu, tak da je že vseeno. Razen seveda, če ima tako bajto da se more z el. skirojem na sekret vozt. Potem bi šlo skozi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.705
113
pri taščici
Stari moj, vceraj sem v Dolomitih pil pivo z nizozemcem, ki je na San Pellegrino (prelaz, juzna tirolska) prisel s Teslo v 2h dneh in je bil vesel in vse. Vracunas in se obnasas razmeram primerno. Vse se da, ce se hoce. Drgac pa dizla 6 jurjev kups pa je. Fakin lakoca...
Poznam Slovenko ki bi kaj takega uspelo s kolesom. Mogoče kak dan več..... ;)

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji in Gonzo

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
426
71
28
Odvisno kaj pričakuješ in kakšne vožnje imaš. 1.5TSI se brez večjih težav vozi s porabo okrog 8 litrov. Seveda pa ne pri 160km/h na avtocesti. In tudi tistih 150KM je za normalno vožnjo čisto dovolj.
Bencinar 2.0TSI je pa kar požeruh, si takoj na 10 in gor.

Sicer pa greš na testno vožnjo in vidiš, če ti ustreza.

Zakaj bi 2.0 TSI žrl več od 1.5 TSI pri enakem stilu vožnje? Vprašanje je koliko manj...

Nazadnje urejeno:

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113

stari kera legenda ej. za cca. 1000kilometrov je nucal 2 dni. ker mudel ej. res je lahka bil vesel, da je tk "hitro" prišel.
včas v časih konjskih vpreg bi cel tedn rabu. pa sj je skor isto kot s teslo, konja je mogu nafojtrat pa čakat da poje, zdej je pač čaku teslo, da se nafila. Vsakomur svoje.

če ti je to pomembno, da si đek, da greš s takmu avtu na potovanje, pa se ti potovanje podaljša v 1000km za 36ur, pol moreš bit mal mazohista.
avto so izumli zato, da prideš čimprej, udobneje iz točke A v B, ne pa faking 2dni za 1000km.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.689
1.048
113
stari kera legenda ej. za cca. 1000kilometrov je nucal 2 dni. ker mudel ej. res je lahka bil vesel, da je tk "hitro" prišel.
včas v časih konjskih vpreg bi cel tedn rabu. pa sj je skor isto kot s teslo, konja je mogu nafojtrat pa čakat da poje, zdej je pač čaku teslo, da se nafila. Vsakomur svoje.

če ti je to pomembno, da si đek, da greš s takmu avtu na potovanje, pa se ti potovanje podaljša v 1000km za 36ur, pol moreš bit mal mazohista.
avto so izumli zato, da prideš čimprej, udobneje iz točke A v B, ne pa faking 2dni za 1000km.

Hehe, napaka. Za hitro potovanje je tu avion in ko se mudi, grem z njim. Ostalega ne bom komentoral, ker je frajerisanje. Skratka, za jurja km si rade volje vzamem 2 dni, ne pa svicanja v avtu. Ti pa kot ves. Cez par let bos enako razmisljal, sam pocak, da pride v glavo. Kdo se pa se vozi jurja z avtom v susu, kaj pa pocnes? Avte svercas? To bi se razumu...

• Všeč mi je
Reactions: Ginginova