Jaz jo imam občasno kaj za obžagat, kupil sem jo pa zato, da sem v estrih urezal utor za električno talno gretje. Glih tolk je debela klina, da je šel tisti drat fajn noter v utor, pol sem samo še zamazal z lepilom za ploščice in je grelec tako neposredno pod ploščicami, pa še pečar ni nič pizdil, niti ni mogel kaj zjebat (odtrgat drata, naprimer). Gretje dela ko šus.
Betonsko cev sem odrezal iz istega razloga, kot patrioti, potem pa sem še zabrusil notranji rob tako, da se pokrov profesionalno usede not. Če ne dvigneš pokrova, se ne vidi, da bi bila cev žagana. Ko sem delal odvodnjavanje, sem kopal graben in na trasi naletel na večjo skalo. Z obeh strani sem jo zažagal in s štemarco za 60€ iz bauhausa (razštemala je komplet vse za vodo, centralno, elektriko itd v bajti in še vedno dela ko šus, sam mal odrajsana je) odbil vmesni del. 10 minut dela. Če bi jo kopal ven ali razbijal z macolo, bi se jebal celo popoldne, pa še skale nimaš kam dat potem. Tko, da jaz takole klino močno priporočam. Verjamem pa, da je mogoče profi za 200€ še boljša, ampak za moje potrebe je tale za 40 čist ok.