Po menjavi zimskih 17k sem šel na letne 19ke, na avtocesti pa slišim zvok ki se pojavi pri 120 km/h in vztraja tudi ko pospešim dalje, tudi pri 170 se ga sliši, ampak nič glasneje kot pri nižji hitrosti. Zdi se mi da zvok prihaja od spredaj, kot komaj slišno rahlo bobnenje, na volanu, sedežu ali na tleh ni čutiti nobenih vibracij. Ni se pojavilo to takoj po menjavi koles, iz mb- lj ni bilo nič, v obratno smer pa sem ga slišal. Poskusil zategnjenost koles, od 20 šraufov sem za nekje četrt obrata lahko privil 3 vijake, vse spredaj, zadaj vsi trdno v navoju, šel na furo, zvok še vedno tukaj. Zvok sem posnel, ampak seveda se na posnetku tega ne sliši
Letni komplet vozim prvič, je pa rabljen samo nekaj mesecev, staknil na bolhi. Gume skoraj nerabljene, Kumho. Montiral vulkanizer. Felne imajo adapter za sredinsko luknjo, ki je v originalu bila nekaj večja. Kaj bi lahko bilo narobe?
Letni komplet vozim prvič, je pa rabljen samo nekaj mesecev, staknil na bolhi. Gume skoraj nerabljene, Kumho. Montiral vulkanizer. Felne imajo adapter za sredinsko luknjo, ki je v originalu bila nekaj večja. Kaj bi lahko bilo narobe?