Zvok iz radija na pc

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Zadeva je taka;pc mam priklopljen na hišni kino.Ker sem prestavu računalnik mi je zmanjkalo kabla.Pa sem kupu podaljšek(za slušalke) in priklopu.Zdaj pa ko preklopim na hišnem kinu na pc slišm not butast Val 202.Pred priklopom je blo vse v redu.Nikakor se ga ne morem znebit.Glih filma al kar koli drugega ne morem poslušat skupi z radiem.Verjetno je zato kriv kabel,sam kakšen kabel pa naj pol kupm,da ne bo tega sranja oziroma če je še kaka druga rešitev?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kupiš bolj kvaliteten kabel, na katerem piše ''magnetic shielding'' ''interference shielding'' ali kaj podobnega. Imajo v vsakem Big Bangu.

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
NI cena da te kap,enkrat dražji kot navaden ampak glaven je rezultat.Hvala ti za napotek

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Dela dela tko kot je treba,brez tistega nadležnega vala 202.Sam zanimivo to,pa kako glih val 202 čeprav mam drugo postajo naštimano na radiju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Dolg kabel je deloval kot antena, vmesna vezja pa so "slučajno" "dekodirala" signal.
Događa se....

A je ta zvok vala 202 bil kristalno čist ali le tolk, da se ga je prepoznalo ?

Aja, pazi da to ne prebere kaki anti-audiofil-fanatik-fanatik, ker bo trdil, da ni šans, da kabel vpliva na zvok....
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Zvok ni bil glih tak kot če sem dal radio na val 202.Je pa bil presenetljivo dobr in močan.Ja kake muske ali pa filma nisem mogel gledat,ker se je preveč slišal radio.