Žurnalova sanjska poroka - velika prošnja!

Vocko

Pripravnik
20. avg 2007
60
0
6
Novo mesto
Živjo!

Prijavila sva se na žurnalovo sanjsko poroko in med skoraj tristo pari so izbrali 11 finalistov, med katerimi sva tudi midva.

Zmagal bo tisti par, ki bo prejel največ glasov, zato vas prosiva za pomoč, saj nama lahko uspe zmagati le z vašimi glasovi oz. poslanimi sms-ji.

Glasujte pa tako, da pošljete SMS z vsebino: IGRE PAR4 na številko 4224

Med vsemi, ki boste oddali vsaj en glas, bodo izžrebali 20 nagrajencev. Desetim bodo podarili bon za družabne plese in salso plesne šole Bolero, desetim pa darilni bon s 50 odstotnim popustom za plesno šolo Bolero.

Vsak glas šteje, tako da res prosiva za vašo podporo. Iz vsakega telefona se lahko glasuje neomejeno, cena enega glasu pa je 0,99€. Prosiva, da prispevate kolikor lahko.

Z glasovanjem se ne včlanite v noben sms klub!

Najlepša hvala in pozdravček od obeh
wink-1.gif

Še link: http://goo.gl/srUFg

Najlepša hvala za vsak glas!

Vocko

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če še ni bi pa lahko bila eno temo nižje to dajem samo kot predlog.
evil.gif

Pa da ne boste rekli da sam jebem en glas sem pa dal
grin1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Za poročno darilo sem v vajinem imenu poslal sms, vreden 1 EUR, za lačne somalijske otroke.

Pa veliko sreče vama želim v zakonu!

srce-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A to naj bi bilo smešno, navkljub tvojem 10letnem pohajkovanju po forumih?
stupid-1.gif

avtorju teme:

želim vama vso srečo !
lp

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
stupid-1.gif

lp

Popravek - predvsem zaradi zelo dolgega staža na internetu.

Če se imata rada in hočeta to potrditi, ne potrebujeta velike poroke. Greste lahko na magistrat in svatom razložita, da ni keša in bodo šli po poroki na pijačo v lokal in ne na baročno razkošje v najet dvorec. Takole fehtati je enako kot če se postavita na prešerca in tam prosita za en evro - vsake toliko se bo našel sucker, ki bo plačal.

Sploh pa je v igri 11 parov in če bi že dal 1 eur, bi dal tistemu, ki se mi zdi od vseh najbolj poseben. Nikakor pa ne bom nikomur dajal denarja samo zato, ker zna na forumu odpreti temo in fehtati za denar.

Akterji takih in drugačnih AW akcij, kjer predstavljajo svojega froca/mačka/rožico/ritno odprtino, so itak že v osnovi malo posebni in nimam nobene želje, da bi jim pri tem pomagal.

P.s. Ti si poslal SMS?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
stupid-1.gif

lp

Če se imata rada in hočeta to potrditi, ne potrebujeta velike poroke. Greste lahko na magistrat in svatom razložita, da ni keša in bodo šli po poroki na pijačo v lokal in ne na baročno razkošje v najet dvorec. Takole fehtati je enako kot če se postavita na prešerca in tam prosita za en evro - vsake toliko se bo našel sucker, ki bo plačal.

Sploh pa je v igri 11 parov in če bi že dal 1 eur, bi dal tistemu, ki se mi zdi od vseh najbolj poseben. Nikakor pa ne bom nikomur dajal denarja samo zato, ker zna na forumu odpreti temo in fehtati za denar.

Akterji takih in drugačnih AW akcij, kjer predstavljajo svojega froca/mačka/rožico/ritno odprtino, so itak že v osnovi malo posebni in nimam nobene želje, da bi jim pri tem pomagal.

P.s. Ti si poslal SMS?
467716-post_slo.gif

@vocko: želim vama veliko sreče v zakonu, SMS-a pa vseeno nisem poslal

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Citat:
Uporabnik Vocko pravi:
Živjo!

Prijavila sva se na žurnalovo sanjsko poroko in med skoraj tristo pari so izbrali 11 finalistov, med katerimi sva tudi midva.

Zmagal bo tisti par, ki bo prejel največ glasov, zato vas prosiva za pomoč, saj nama lahko uspe zmagati le z vašimi glasovi oz. poslanimi sms-ji.

Glasujte pa tako, da pošljete SMS z vsebino: IGRE PAR4 na številko 4224

Med vsemi, ki boste oddali vsaj en glas, bodo izžrebali 20 nagrajencev. Desetim bodo podarili bon za družabne plese in salso plesne šole Bolero, desetim pa darilni bon s 50 odstotnim popustom za plesno šolo Bolero.

Vsak glas šteje, tako da res prosiva za vašo podporo. Iz vsakega telefona se lahko glasuje neomejeno, cena enega glasu pa je 0,99€. Prosiva, da prispevate kolikor lahko.

Z glasovanjem se ne včlanite v noben sms klub!

Najlepša hvala in pozdravček od obeh
wink-1.gif

Še link: http://goo.gl/srUFg

Najlepša hvala za vsak glas!

Vocko

Bom glasoval samo, če priznaš, da gre za istospolno poroko
grims-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Se je fajn v primerjavi z njim.
tongue-1.gif

Mu je sekira padla v med že brez zastonj poroke
grin1.gif

Vocko

Pripravnik
20. avg 2007
60
0
6
Novo mesto
Hvala vsem, ki ste poslali sms, pa tudi vsem ki niste. Sem se pa res nasmejal ob nekaterih odgovorih
smile-1.gif

In se strinjam, tole je res fehtanje, kar še nikoli nisem naredil, samo trenutno si ene take poroke niti približno ne moreva privoščiti, tole je pa idealna prilika za to... Tega si oba želiva, zato sva se tudi prijavila

Vocko

Pripravnik
20. avg 2007
60
0
6
Novo mesto
Citat:
Uporabnik Thrivial
Če se imata rada in hočeta to potrditi, ne potrebujeta velike poroke. Greste lahko na magistrat in svatom razložita, da ni keša in bodo šli po poroki na pijačo v lokal in ne na baročno razkošje v najet dvorec.

Tukaj se načeloma strinjam s tabo, samo moja draga ima malo drugačne poglede na to. Moraš pa tudi ti priznati da zgornja opcija ni prav nič romantična, tako da si tudi jaz ne želim, da bi si najinega poročnega dneva spominjal kot nekaj na hitrico skup spacano...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Citat:
stupid-1.gif

lp

P.s. Ti si poslal SMS?

hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Citat:
stupid-1.gif

lp

P.s. Ti si poslal SMS?

https://www.alter.si/tabla/show...rue#Post1445159

Tule si se lepo opisal in orisal; meddrugim z "10 letnim pohajkovanjem po forumih".
crazy1.gif

Na to sem se navezoval...
tongue-1.gif

p.s.: nisem poslal SMS-a.
grims-1.gif
, razlog , da ga nisem in ga tudi ne bom je v zelo podobnih stališčih, ki ga imava v tem primeru.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.324
7.082
113
pri taščici
Se je bratranec pred leti porocil na taki javni poroki, pa pravi da se ne bi se enkrat odlocil za ta korak. Poroka da, vendar ne "javna". Osebno se pa najbrz niti porocil danes ne bi.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Če sem popolnoma iskren... da bom žurnalu plačeval 1€, da bo potem nekomu plačal poroko sam pa pri tem ustvaril lep dobiček (prihodki od glasovanja, sponzorstva, ipd.)? No way.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Vocko pravi:
Citat:
Uporabnik Thrivial
Če se imata rada in hočeta to potrditi, ne potrebujeta velike poroke. Greste lahko na magistrat in svatom razložita, da ni keša in bodo šli po poroki na pijačo v lokal in ne na baročno razkošje v najet dvorec.

Tukaj se načeloma strinjam s tabo, samo moja draga ima malo drugačne poglede na to. Moraš pa tudi ti priznati da zgornja opcija ni prav nič romantična, tako da si tudi jaz ne želim, da bi si najinega poročnega dneva spominjal kot nekaj na hitrico skup spacano...

Ok, če ima tvoja draga drugačne poglede na to, potem pa v redu.
bonk.gif

Romantične variante se pač plačajo, upam, da vama uspe, da bosta izbrana. SMS-a ne bom poslal, če vama pa ne rata, to sporoči, in poslal vama bom pa EUR za poroko, ki si jo bosta organizirala sama. Se glede tega kar precej strinjam s TIS-om.