Zunanji disk in xbox problem

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Zdravo. Zanima me kje naj iscem napako? Imam zunanji usb (2,5) disk priklopljen na xbox360. Je v fat32. Vsake toliko mi sredi igre xbox napise nekaj v tem stilu: da je prislo do napake, da ne najde igre in naj jo zopet nalozim. Ko disk priklopim na comp, mi pokaze ali prazno mapo (ki je vcasih zasedena - v velikosti igric, ki so bile nalozene), vcasih pa nic ali pa neke cudno poimenovane mape (ki so kao velike kot igre ki so bile nalozene). Nesel sem xbox in disk do goblina (tam je bil jtag-an). Tam je malo pogledal oboje in rekel, da je disk zanic. Kako naj preverim, ce je res? Hvala. Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kateri program je za preverit slabe sektorje na disku najboljsi? Bo potrebno prej formatirati ali lahko ostane v fat32?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.348
9.589
113
EU
Priklopi na PC in tam preveri disk in slabe sektorje s programom ki imajo Winzi.
Sem nalagal posebne programe od proizvajalca diska, in je pokazalo....... veliko nič.
Sicer pokažejo, da je nekaj narobe z diskom, vendar ni specifikacije zakaj se gre
bonk.gif

Torej, če Winzi pri čekiranju kažejo OK in fiksirajo napake, uporabljaj naprej..

I

Izbrisan uporabnik 3287

To sem ze naredil. Winsi ne pokazejo nicesar. Zadeva je v garanciji a ne bi rad posiljal zadeve na servis, da mi recejo, da je ok. Rad bi ugotovil kaj mu je (oz ali je xbox krivec), dokler je xbox v garanciji.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Sem ga ze parkrat. Kateri program je se ok za preverjanje diska?