Zumo ali Rider?

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
Torej trenutno uporabljam TomTom, pa bi si za na motro umislil vodotesno navigacijo z bluetoothom.
TomTom mi je nekako boljši od Garmina, nevem pa kako se obnese na motorju.

Zanima me sledeče: ali gre pri Zumu oz. Riderju za enak software kot pri normalnih verzijah ali je v njih vgrajenega kaj posebnega?
Recimo, da si zapomne in izriše pot, ki je do sedaj ni bilo v zemljevidu?
kako je z upravljenjem z rokavico? in uporaba teh naprav v avtu?

lp

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Zumo ima 2 BTja. 1 - za povezavo z GSM, 2 - za povezavo s čelado. Preko BTja gre torej vse od GSM pogovora,
glasovnega vodeja in poslušanja MP3 glasbe. Vsebuje tudi vse za montažo na motor in za v avto. Mašina sama
prepozna na katerem nosilcu je in temu primerno nastavi knofe za lažje tipkanje z rokavico. Zumo si zapomne
prevoženo pot, katero lahko kasneje preglejuješ v MapSource. DVD z karto EU pa mislim, da je celo priložen.
Tudi rute si lahko pripravljaš na PCju in jih potem preneseš na samo napravo. Karte pa so enake kot pri Nuvijih.

Zumota sem že pomagal nastavljati kar nekaj motoristom, ki so bili nad napravo navdušeni.
Za TT pa ne morem nič komentirati, ker ga še nisem videl.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
gut, torej kar uporabna stvarca. Ima Zumo tudi touchscreen ali samo tipke?
kaj pa "nadgradnje s travnika" kot pri Nuvijih.. so možne?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.577
4.502
113
49
Na sončni strani ALP
Na strani imaš nekaj tipk (zumiranje, prehod med meniji) ostalo pa preko displeja.
Zato ti pa prilagaja menije glede na nosilec. Ostalo je enako kot za vse Garmine.
smile-1.gif