Zrezek karadjordjeviæ?

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Verjetno nekateri poznate ta zrezek. Zanima me, kako to zadevo pripravite, ker ga meni po cca dveh mesecih enostavno ne uspe skupaj spravit.

Popečem svinjska zrezka, na enega nanesem kajmak, drugi zrezek poveznem čez, povaljam po moki, stepenih jajcih, drobtinah, dam v fritezo in zgodba se konča. Zrezka greta narazen, kajmak v olje...
frown-1.gif
Kaj delam narobe? Prosim, če kdo ve, letijo zvezde!
 

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
OK, dvojno paniranje ne bo problem. S čim pa zašpilit? Res, sem že brez idej
redface-1.gif
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Zašpiliš lahko z kovinskimi "iglami", jih dobiš v vsaki boljši trgovini kjer imajo jedilni pribor, ali pa z lesenimi "špinami" za ražnjiče.
 

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No, jaz sem v eni od Lj gostiln pred meseci prvič jedel ta zrezek in ni bil zrolan. Se bom pa kdaj drugič malo poigral in poskusil naresti to zrolano varianto. Ta vikend bo pač nezrolana varianta, sklamfana z zobotrebci (thx softi).

Hvala za linke
zmaga.gif
 

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Ah seveda....naj ti tekne, pa kakeršnakoli oblika že bila.
Je pa res kar je rekel softi....Karađorđe je zmeraj teletina....