Zoran Predin udaril sodnika

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
hysterical-1.gif

http://www.rtvslo.si/sport/kos...po-glavi/330291

Je kak video, ker to si ne morem predstavljat?

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Na Šport TV je link, lepo se je zagnal v njega
smile-1.gif
Kaj pa je Predin sploh delal na klopi? Ker od tam je priletel namreč.....

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Dobro, olajševalna okoliščina je, da ni uporabil svoje najmočnejše orožje - povedat en vic po njegovo lepo počasi
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ja ko te nihče noče na koncertih je nenakopotrebno večat publiciteto. in ker so dobrodelne akcije že preveč zlajnane pa še ogromno jih je zadnje čase so na vrsti gostilniški pretepi. raja pa rabi heroja, ki se postavi zase - oziroma za svoj klub.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
če si bo dal gate na glavo in dva svinčnika v nos ga bodo mogoče obsodili samo napada zaradi neprištevnosti

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
"Sodniku sem želel povedat svoje mnenje. Ko sem krilil okoli sodnika, me je k sreči zadržal redar. Takoj sem se pomiril in takoj mi je bilo žal, da sem tako reagiral. V tistem žaru navijaštva se mi je krivica zdela prehuda," je za MMC po incidentu povedal Predin. Policija mu je takoj izdala plačilni nalog: "To si bom zapomnil in verjetno tega ne bom več ponovil. Tako se navijači ne smejo obnašati. Tudi jaz se ne bom."

Glede na širok nasmeh na njegovem obrazu , ko je ob odhodu iz dvorane sprejemal čestitke - temu absolutno verjamem
bonk.gif

Dejstvo pa je da je bilo sojenje res katastrofalno. V dvorani pa je bilo v prvih vrstah veliko otrok starih med 7 in 10 let, ki so to videli. Hvala Zoran. Otroku je to še vedno smešno. Svetujem ti da prihodnjič vzameš s seboj kar katano in opraviš s sodnikom v slogu. Pol pa takoj gate na glavo in dva svinčnika v nos.
bonk.gif
. Za takšne imajo prostor na končni postaji št. 20

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Uf, zdajle videl posnetek sojenja zadnjih nekaj minut. Obup.
bonk.gif

Predin naj pa tole vseeno plača iz lastnega žepa, pa tisti VIP stolček pol metra od igrišča mu naj vzamejo.

Je pa povedal sodniku dobesedno slogan. I feel basketball.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kakšen butl. Pač v LJ priseljeni Štajerc, ki hoče biti večji žabar od Dragonsov.

Še en dokaz, da so štajerci samo slovenski jugoviči.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.486
455
83
Ga je klofnil, hu kers? Pravila igre so znana - lahko dobi jrm ali karkoliže od mož postave, prepoved obiska tekem, sodnik ga lahko civilno toži, predin bi lahko vzel tudi katano in mu odbil glavo in pokasiral 30 let...
...jebiga ga, samo da se dogaja.

In ne, ne vem kakšno sojenje je bilo, niti nev em za kakšno tekmo je šlo, v bistvu tudi športa ne zadanem.

Lahko bi ga še bolj, sodnik pa v maniri pravega deca udarit nazaj in mu razbit gobec, naj se vidi ko je jači, đeri springer stajl. Pol bi šele imeli za pisat.